se vedno mi avto vziga tako kot je treba - v prvem , ampak imam spet en problem in sicer kar hitro mi zmanjkuje hladilne tekocine in sem ugotovil da spusca "hladilnik" in danes sem kupil nekaksno zadevo ki "poflika" ce je kaksna luknja, da bo vsaj par dni drzalo, zdaj mi pa samo povejte ali se mi splaca kupovati rabljen "kiler-hladilnik" po avtoodpadih?? oz kje ga dobim, ali naj raje kupim novega (18000 sit) ?Tom000 napisal/-a:Odkar sem menjal svecke in zracn filter pa avto vziga normalno ni pomembno ali je mrzel al vroc vzge takoj, pred dvema dnevoma sem tudi dal menjat jermene (zobat jermen, spaner,..), zdaj upam da ne bom mel vec stroskov, vsaj pri motorju
En vprasanje imam za vas in sicer me zanima ali so imeli zadnji modeli cliotov1 (hmm leta 1997 so tazadnji letniki z starim izgeldom?), na zadnjih sedezih vzgalvnike???ker sem nasel pocen sedeze od cliota 97, zadnja klop je deljiva in ima vzglavnike (ali so imeli res clioti1 vzgavnike?), zdaj me pa zanima ali to pase v clio1 93 letnik?
thx
lp
btw..koliko sploh stane rabljen hladilnik?
thx
lp