To je moj drugi Renault. Prvi je bil Renault Megane I vendar je žalostno končal svojo pot:

Upam, da bom pri temu imel več sreče. Je pa tudi res, da sem se v letih od nesreče zelo umiril in vozim kot en dedi.
Pa še malo o avtu. Kupila sva ga pri AH Drobnič, prva lastnica, slo poreklo letnik oktober 2010 in 93k kilimetrov. Opremo ima "le" Expression vendar ima vse kar potrebujemo - no mogoče tempomat malo pogrešam vendar bom preživel
Imava ga en mesec in sva z njim naredila 2k kilometrov. Z nakupom sva z ženo zelo zadovoljna, predvsem sta zadovoljna otroka - starejši je zelo navdušen da ima mizico, mlajši pa nad tem, da so zici tako visoki, da lahko vse vidi skozi okno.
No pa še malo slikic:

(ps: ja na vsaj eni sliki sem mogel slikati tudi prst
Kaj sem naredil na njem:
- kupil sem 17" platišča Renault Schuss in komaj čakam marec, da jih dam gor
- kupil sem nosilec za telefon
- dogovorjen sem z mojstrom, ki mi bo oblekel volan v usnje, le še čas moram najti saj je gospod blizu Velenja jaz pa živim v Ljubljani
- kupil sem žarnice za kratke in pozicijske luči (me je danes žena prehitela z odhodom v službo tako da jih nisem uspel še montirati) - kupiti morem še za dolge (verjetno Osram Nightbreaker Unlimited) in C5W bele za osvetljitev tablice (če jih kdo, ki jih je kupil z e-baya, ima in jih ne rabi jih odkupim)
slika žarnic:

Nameravam narediti:
- tuning pri Tunercu
- vgradnja zadnje kamere z prikazovalnikom v vzratnem ogledalu
- kupiti strešne nosilce, saj imamo doma strešni kovček Thule, ki bo poleti prav prišel
Razmišljam narediti:
- prebarvati na sprednji maski in na prtljažniku tiste dodatke, ki so v opremi Dynamique sivi v črno barvo s plasti dipom
- prebarvati značke in napis v črno z plasti dipom
- prebarvati plastike v notranjosti (okoli ventilatorjev, radia in prestavne ročice) na svetleče črno ali sivo - če ima kdo manuale kako se plastike okoli ventilatorjem in prestavne ročice sname bi bil zelo hvaležen
No to je to, bom poskusil tole nitko stalno osveževati z novimi stvarmi, ki jih bom naredil na avtu. Verjetno bom dobil še kar veliko novih idej