Torej avto sem kupil konec maja od bivšega (prvega) lastnika v Medvodah. Avto je bil sicer napisan na gospoda, vendar ga je za vsakodnevno vožno imela njegova žena (vem pa zato ker sem tudi sam iz Medvod). Skratka šel sem pogledat mislm da 6 rs-ov in na koncu sem se odločil za tega.
no kljub temu da je bil avto prej redno servisiran, je bilo v teh 5 mesecih že nekaj stroškov.. kmalu po nakupu sta mi šle (nism mehanik, nimam pojma kok se temu reče
Do kakšnih večjih predelav še ni prišlo, zaenkrat sem samo zatemnil zadnje šipe in tisti sivi del armature oblekel v rdeč carbon.
Danes sem kupil H&R vzmeti od dulija, da bo avto mal dol sedu. Dve večji investiciji preko zime pa bosta:
-nove gume. Vzel bom federal rsr. trenutno imam federal 595 in moram reči da se solidno drži dokler ni zunaj prevroče. sredi poletja se pregrejejo v enem ovinku..
- nov izpuh. Tukej bi pa prosu za kakršnokoli idejo. Že nekaj časa se zanimam povsod kaj bi kdo naredu, in vsak bi nekaj svojega. Urban mi je predlagal byfabiani (400e) vendar ne vem kakšen bo zvok, akrapovič je kr mal predrag, veliko je priporočil da samo zamenjam zadnji lonc in srednjega spraznm.. Po tok opcijah se je pa težko odločt..
-sem tudi razmišljal o distančnikih, vendar sem bral da naj nebi ravno najbolje vplivalli na lego, tako da je to še pod vprašanjem..
Drugače pa sem bil letos dvakrat na RL, best je bil 58.008. Ko bojo gume prave bi mogl bit dosti bolje.. Za naslednje leto je v planu še kakšen grobnik..
Evo takole je zgledov ob nakupu:

Zdej je pa tak, no pa še RK nalepke so gor