Servisiranje Renaulta
Servisiranje Renaulta
Bliza se cas prvega servisa mojega Megana Grandtoura - bencinar, zato bi bil hvalezen nasveta kam na servis (pooblascen seveda). Sem iz LJ, zato me zanima katere priporocate in katere grajate. Kaj menite o AH Real Vrhnika.
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
Leonardo
tud moj glas za Setnikar-ja. Sicer ne dajem stimat vedno mojga Scenica k njim, ker je pooblasceni servis vseeno mal draga zadeva, so mi pa vsakic, ko je bilo treba kej ustimat z racunalnikom, dobro postimali. Tudi enkrat, ko sem imel bliznje srecanje z drugim avtom, so ga zelo hitro zrihtali in brez zapletov..
lp
lp
No, zdaj sem tudi jaz opravil servis pri 120000 na Laguni Grandtour l.2003 in me je prisel okrog 500 EUR. Narejeno je bilo priblizno tako kot pri STMju. Seveda bi lahko bilo se vsaj toliko zraven, ce bi se menjali nosilec motorja, kaksen zglob in zavore, za kar so rekli, da je sicer se vse v redu, a bi bilo dobro pocasi zamenjati. Ta pocasi je lahko zudi cez kaksno leto alci pol leta.
Je pa en znanec pred kratkim tudi imel servis na 120000 in ga je prislo 1200 EUR...
Je pa en znanec pred kratkim tudi imel servis na 120000 in ga je prislo 1200 EUR...
kam si su pol to delat servis ? pa kam je sou kolega da ima toliko vec ?skeptik napisal/-a:No, zdaj sem tudi jaz opravil servis pri 120000 na Laguni Grandtour l.2003 in me je prisel okrog 500 EUR. Narejeno je bilo priblizno tako kot pri STMju. Seveda bi lahko bilo se vsaj toliko zraven, ce bi se menjali nosilec motorja, kaksen zglob in zavore, za kar so rekli, da je sicer se vse v redu, a bi bilo dobro pocasi zamenjati. Ta pocasi je lahko zudi cez kaksno leto alci pol leta.
86-4PJ napisal/-a:kam si su pol to delat servis ? pa kam je sou kolega da ima toliko vec ?skeptik napisal/-a:No, zdaj sem tudi jaz opravil servis pri 120000 na Laguni Grandtour l.2003 in me je prisel okrog 500 EUR. Narejeno je bilo priblizno tako kot pri STMju. Seveda bi lahko bilo se vsaj toliko zraven, ce bi se menjali nosilec motorja, kaksen zglob in zavore, za kar so rekli, da je sicer se vse v redu, a bi bilo dobro pocasi zamenjati. Ta pocasi je lahko zudi cez kaksno leto alci pol leta.
Oba sva delala servis pri Avtotehniki v CE, vendar pa pri njemu so poleg vsega nastetega pri 120000 in nekaj nosilcev zamenjali tudi intercooler. Tako da razlika mora biti. Je pa to vseeno prevec, da taksen servis pri le 120000 stane tako veliko. Zelo dobra alternativa temu so bojda Toyote.
spet jaz... razmislam da bi kar sedaj dav na servis megana ceprav mi kaze se 8k km do 120k prevozenih... pa imam potem mir... zanima me tale avto setnikar v radomljah ... ali da tudi nadomestni avto ? koliko je potrebno cakati ?
pa potem se nasploh..ker nisem se delal nikoli servisa... ali te tam prasajo kaj hoces zamenjati ali ti oni sami zamenjajo in izstavijo racun ? namrec na 120k prevozenih naj bi se menjali vsa jermena, filtri in vodna pumpa... se kaj ? zanima me samo tisti osnovni servis na 120k km....ce mogoce kdo ve...
pa potem se nasploh..ker nisem se delal nikoli servisa... ali te tam prasajo kaj hoces zamenjati ali ti oni sami zamenjajo in izstavijo racun ? namrec na 120k prevozenih naj bi se menjali vsa jermena, filtri in vodna pumpa... se kaj ? zanima me samo tisti osnovni servis na 120k km....ce mogoce kdo ve...