Servisiranje Renaulta

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
leonardo

Servisiranje Renaulta

Odgovor Napisal/-a leonardo »

Bliza se cas prvega servisa mojega Megana Grandtoura - bencinar, zato bi bil hvalezen nasveta kam na servis (pooblascen seveda). Sem iz LJ, zato me zanima katere priporocate in katere grajate. Kaj menite o AH Real Vrhnika.

Hvala za odgovore!
Leonardo
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

Avtoset Setnikar v Dragomlju.

najcenejsi in izredno kvaliteten. (od pooblascenih serviserjev seveda)
?†it ... spet mam prav!
Tomazpog

Odgovor Napisal/-a Tomazpog »

tud moj glas za Setnikar-ja. Sicer ne dajem stimat vedno mojga Scenica k njim, ker je pooblasceni servis vseeno mal draga zadeva, so mi pa vsakic, ko je bilo treba kej ustimat z racunalnikom, dobro postimali. Tudi enkrat, ko sem imel bliznje srecanje z drugim avtom, so ga zelo hitro zrihtali in brez zapletov..

lp
Uporabniški avatar
skeptik

Odgovor Napisal/-a skeptik »

Da ne odpiram nove sorodne teme, bom kar tu vprasal. Namrec, na Laguni Grandtour 1.9 dCi, l.2003, se bliza veliki servis na 120000 km. Kaksno ceno lahko pricakujem za stvari, ki jih je potrebno pri teh kilometrih narediti in kateri servis priporocate na Celjskem ?

Hvala za odgovore
Uporabniški avatar
Mr.B

Odgovor Napisal/-a Mr.B »

Ja - mene ta servis tudi caka, zato me zelo zanima cena. Morda ima kdo kaksen original racun, pa bi prosil, ce ga lahko post-a - ali pa vsaj prepise storitve in cene.

Vnaprej hvala.
l.p., Mr. B
stm

Odgovor Napisal/-a stm »

Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

kaj pa ta renault servis timi k majo clani popust pr nemu iz novga mesta? a ma kdo ksne izkusnje z njim? ali je drazji in ma zato popust ?
Uporabniški avatar
skeptik

No, zdaj sem tudi jaz opravil servis pri 120000 na Laguni Grandtour l.2003 in me je prisel okrog 500 EUR. Narejeno je bilo priblizno tako kot pri STMju. Seveda bi lahko bilo se vsaj toliko zraven, ce bi se menjali nosilec motorja, kaksen zglob in zavore, za kar so rekli, da je sicer se vse v redu, a bi bilo dobro pocasi zamenjati. Ta pocasi je lahko zudi cez kaksno leto alci pol leta.
Je pa en znanec pred kratkim tudi imel servis na 120000 in ga je prislo 1200 EUR...
Uporabniški avatar
ZZ-717

skeptik napisal/-a:No, zdaj sem tudi jaz opravil servis pri 120000 na Laguni Grandtour l.2003 in me je prisel okrog 500 EUR. Narejeno je bilo priblizno tako kot pri STMju. Seveda bi lahko bilo se vsaj toliko zraven, ce bi se menjali nosilec motorja, kaksen zglob in zavore, za kar so rekli, da je sicer se vse v redu, a bi bilo dobro pocasi zamenjati. Ta pocasi je lahko zudi cez kaksno leto alci pol leta.
Je pa en znanec pred kratkim tudi imel servis na 120000 in ga je prislo 1200 EUR...
kam si su pol to delat servis ? pa kam je sou kolega da ima toliko vec ?
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Tudi 614eur ni ravno poceni.
Kaksne imate pa kaj izkusnje s Plesko cars Brezovica?
Slika
Uporabniški avatar
skeptik

86-4PJ napisal/-a:
skeptik napisal/-a:No, zdaj sem tudi jaz opravil servis pri 120000 na Laguni Grandtour l.2003 in me je prisel okrog 500 EUR. Narejeno je bilo priblizno tako kot pri STMju. Seveda bi lahko bilo se vsaj toliko zraven, ce bi se menjali nosilec motorja, kaksen zglob in zavore, za kar so rekli, da je sicer se vse v redu, a bi bilo dobro pocasi zamenjati. Ta pocasi je lahko zudi cez kaksno leto alci pol leta.
kam si su pol to delat servis ? pa kam je sou kolega da ima toliko vec ?

Oba sva delala servis pri Avtotehniki v CE, vendar pa pri njemu so poleg vsega nastetega pri 120000 in nekaj nosilcev zamenjali tudi intercooler. Tako da razlika mora biti. Je pa to vseeno prevec, da taksen servis pri le 120000 stane tako veliko. Zelo dobra alternativa temu so bojda Toyote.
Uporabniški avatar
ZZ-717

se pravi bo treba se premisliti kam peljati mojega megana na velik servis ki ga caka cez priblizno 9.000 km :?

a pol nima noben izkusenj s tem renault servisom v novem mestu ki je tudi sponzor renault kluba ?
leonardo

Odgovor Napisal/-a leonardo »

Kaksno pa so vase izkusnje s servisom AH REAL Vrhnika? Kvaliteta storitve in cena?

Hvala in LP
Leonardo
Uporabniški avatar
ZZ-717

spet jaz... razmislam da bi kar sedaj dav na servis megana ceprav mi kaze se 8k km do 120k prevozenih... pa imam potem mir... zanima me tale avto setnikar v radomljah ... ali da tudi nadomestni avto ? koliko je potrebno cakati ?
pa potem se nasploh..ker nisem se delal nikoli servisa... ali te tam prasajo kaj hoces zamenjati ali ti oni sami zamenjajo in izstavijo racun ? namrec na 120k prevozenih naj bi se menjali vsa jermena, filtri in vodna pumpa... se kaj ? zanima me samo tisti osnovni servis na 120k km....ce mogoce kdo ve...
Uporabniški avatar
audio

Odgovor Napisal/-a audio »

Jaz iscem mojstra za redne servise za mojo Laguno 2005, ampak ne uradni servis.

Ce kdo koga pozna ali se celo sam ukvarja s tem (LJ ali okolica), naj se mi prosim oglasi - lahko na PM.
Odgovori