Sem frisen na forumu, tko da ne se jezit, ce sm slucajno faliu temo
Hvala ze vnaprej
Lp
To pa prvic slism, da bi bilo na tehnicnem karkoli narobe, ce ni naprave za pranje zarometov. Sj tehnicnega mam sele cez 2 leti in pol - avto str sele 5 mescov. Sem pa 100%, da avto nebo docakal tehnicnega pri meni - poleti gre od hiseSpEkTr napisal/-a:Pa ne samo zarad tehnicnega. Tudi zaradi drugih udelezencev v prometuBojci napisal/-a:obvezno pri tem mora bit pranje zarometov narejeno, ker drugace je lahko sranje na tehnicnem...
zblojenc napisal/-a:To pa prvic slism, da bi bilo na tehnicnem karkoli narobe, ce ni naprave za pranje zarometov. Sj tehnicnega mam sele cez 2 leti in pol - avto str sele 5 mescov. Sem pa 100%, da avto nebo docakal tehnicnega pri meni - poleti gre od hiseSpEkTr napisal/-a:Pa ne samo zarad tehnicnega. Tudi zaradi drugih udelezencev v prometuBojci napisal/-a:obvezno pri tem mora bit pranje zarometov narejeno, ker drugace je lahko sranje na tehnicnem...Zakaj pa zaradi drugih udelezencev v prometu??? Mi lahko to prosim malo razlozis! Kolikor sem jaz seznanjen, je naprava za pranje montirana samo zaradi tega da ti spuca se luci, in ce je slucajno prevroca plastika da jo ohladi! Se motim?
Hvala
Lp
Sm mislu da je to bl enostauno, za zamenjat. Zakaj bi menju? Xenon ruls na avtocestiSpEkTr napisal/-a:Ravno to sem hotel vprasati. Boljs da pustis to prodas, pa za kak tolar vec bolsi avto kupis, oz. kaj od opreme..Foe napisal/-a:A se ti sploh splaca menjat, ce mislis prodat ?
A to so navadne zarnice s podobno svetlobo xenona? Mogoce ves kolko pride zarnica, pa kje se jih da dubit? Bi se dalo kje ksno slikco vidtEspace napisal/-a:V tehnicnih specifikacijah za Xenon-ske zaromete je predvideno, da morajo ti zarometi biti opreljeni z samodejnim nastavljanjem visine snopa luci in tudi z napravo za pranje zarometov.
Preden si take zaromete namestis vedi da so z omenjenimi specifikacijami tudi seznanjeni policaji, ki te lahko posljejo na preventivni tehnicni pregled, ki pa ga z gotovostjo ne bos opravil.
Ce pa se ti predelava splaca, se odloci sam, drugace pa si kupi Fake Xenon H4, ki dajejo podobno barvno svetlobo in pozabi na Xenon.