Ko sem imel megana 2, mi je uspelo spravit na 6,5l....manj ni šans...tko da je kr v redu.....lep meganček, viden večkrat v živosanchy* napisal/-a:Oooo hehehedobra!
..lep Meganček!
Sta pa stopila na plin [emoji14] men se je šlo zarad benza in sem vozila 110pa sva se vozila 6 ur pa porabo sem mela 6,6!!!!
Drugače jo mam 7,5 - 8,0..
Si pa fajn predihu avto [emoji14]
Mégane II 1.6 16V
Re: Mégane II 1.6 16V
Men še nikol ni ratal s Tomasonkami oz. S temi širokimi gumami spravt porabo pod 7..zdej edino k sva šla na morje pa vozila kot upokojenca [emoji14] Z zimskimi (195/60 R15) pa sm mela 6,3 
Mam jaz tudi Megane II, 1.6 16V letnik 2004. Z gumami 205/55/16 pa mam redkokdaj pod 7.5l, nikoli pa še pod 7l. Drugače pa lep megane sanchy*. Sem imel jaz v planu na mojega dati take Tomasonke, samo so mi jih potem prodali. 
Tudi jaz sem imel tomasonke 17....gre do 120 po avtocesti gre...
Hvala
ja tomasonke so kr iskane.. Morš met srečo. Jst sm jo mela [emoji14] sam moje so 18 col pa široke 8,5 col.. Na navadnega megana jih kao ne morš dt, na rs-a pa brez problema (tko je s številkami na TUV certifikatu)..
Kere maš ti namen dt gor?
Kere maš ti namen dt gor?
Jaz sem imel tomasonke in jih komaj prodal.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Takoj so sle.....
Mislim da sm vidu tvojga megančka pred Mcdonaldson v BTCju parkiranega ..
maš rumene meglenke spredaj? lep je, sploh s temi feltnami 
Ja rumene meglenke mam. Hvala 
Res lep in porihtan avto, tele Tomasonke res lepo pašejo na ta avto, to so tudi meni najlepše feltne.
Mislim da sem ta avto videl tudi že v MS ali se motim?
Mislim da sem ta avto videl tudi že v MS ali se motim?
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
Ja tudi v Ms sem
Če se ne motim, si fant od kolegice Alje? 
Hehe ja točno tako, se mi je tak potihem zazdelo da bi lahko ta avto bil od tebe ampak nisem bil 100% prepričan
.
Mi je nekaj 1x omenila da redno rihtaš avto ;D. Ql ql. Renoja moraš res skrbno čuvat in ga lepo negovat drugače hitro zameri
.
Mi je nekaj 1x omenila da redno rihtaš avto ;D. Ql ql. Renoja moraš res skrbno čuvat in ga lepo negovat drugače hitro zameri
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback