Žiujo folk
Sanja kle =) No končno, to je moj prvi avtoček ...že dovg cajta sm hotla met svoj avto in tut spremenit zunanjost pa še kej. Upam, da mi ne bo šiht odvzemu preveč cajta, pa da bom kej uspela zrihtat
A potegnš to v kkšno smer al sam potegneš dol ? ker kukr sm vidu je spodej še ena plastika katera najbrš ostane gor ? nism pa tok narazn vleku, da bi vidu ker nekak nism hotu polomt usga skup bolje prašat kot polomt Kdaj bo pa barvanje plastike bo pa lastnica povedala barva je že kuplena in čaka
Cel avto bo prebarvan ja to je moj namen in to bo izveden takrat ko bo kej dnarja pa če bo to čez 3 leta bo pač takrat ne bo bil roza ampak.. se še odločam . Pol pa še kakšni detajli z drugo barvo itd. Una plastika bo zaenkrat srebrne barve (sam tista na kateri piše 1.6 16V). Bo pa srebrna
..glede barvanja komplet avta, me zanima kok bi blo lepo našparat?
Vbistvu tisto kar se vidi, bi prebarvala. To pomeni tudi v prostoru kjer je motor, ne? Ker ne bi mela zunaj črnega avta, pri motorju pa rdečega To pa je kr drago.. v MS bi mi ga zrihtal za okrog 300€. S tem, da prinesem svojo barvo.