Učiri je moj clio dubu konkretno porcijo toče, tut čez dekne mi je naredl kr lepe lukne po haubi pa po strehi pa me zanima če pozna kdo kakga privatnika, ki pocen rihta to? priporočljivo okolica celja ali savinjske doline?
No to pa nisem vedel, vem za naslednjič, sicer pa smo v slabi uri dobili 4 porcije toče, tko da kej druga ko dekne gor nametat niti ni blo na voljo, glede na to da za moj avto nimamo garaže. Pri zavarovalnici verjetno nebom nič rešil ker nimam kasko zavarovanja, ali pač?
Če leti na avto toča v velikost golf žogice tudi tisto pokrivalo ne pomaga. Edina rešitev je streha nad avtom ali pa kasko zavarovanje za naravne nesreče oz. točo.
slo napisal/-a:Če nimaš proti toči zavarovano žal ne bo nič. Kaj pa menite o pokrivalu proti toči. V leclerku ga imajo mislim da za 80€.
Pozdravljeni
Vsekakor pomaga bolj kot pa brez ali mokra deka/"kovter", testirana prevleka je na velikost toče11mm in 40km/h ................ Obstajajo tudi profesionalna pokrivala proti toči ( nehumana nabavna cena ), uporabljam jih tudi sam in sem zadovoljen. Je pa res, kot je napisal predhodnik, pri taki, ki je padala včeraj v Savinjski dolini ..................... ne pomaga nič.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
O tistem delnem kasku le za točo je pa pametn premislat ja..hvala vsem za odgovore, še vedno me pa zanima če kdorkoli pozna kakšnega popoldanca da mi to zrihta? Avto se bo poleti prodajal tko da bo treba porihtat nekak..Če pa koga zanima nakup, clio 07 letnik 140k prevoženih, bencinar 1.2 16v