Toča

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
JernejV

Toča

Odgovor Napisal/-a JernejV »

Lep pozdrav

Učiri je moj clio dubu konkretno porcijo toče, tut čez dekne mi je naredl kr lepe lukne po haubi pa po strehi :roll: pa me zanima če pozna kdo kakga privatnika, ki pocen rihta to? priporočljivo okolica celja ali savinjske doline?

lp
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Toča

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Ko je vozilo pokrito z mokro deko, je še bolj poškodovano. Kaj pravi zavarovalnica - elementarna nesreča?? Če preverite, nič ne košta.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
JernejV

No to pa nisem vedel, vem za naslednjič, sicer pa smo v slabi uri dobili 4 porcije toče, tko da kej druga ko dekne gor nametat niti ni blo na voljo, glede na to da za moj avto nimamo garaže. Pri zavarovalnici verjetno nebom nič rešil ker nimam kasko zavarovanja, ali pač?
slo

Odgovor Napisal/-a slo »

Če nimaš proti toči zavarovano žal ne bo nič. Kaj pa menite o pokrivalu proti toči. V leclerku ga imajo mislim da za 80€.
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Če leti na avto toča v velikost golf žogice tudi tisto pokrivalo ne pomaga. Edina rešitev je streha nad avtom ali pa kasko zavarovanje za naravne nesreče oz. točo.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Mene delni kasko za točo na AS pride 45€, tko da ni tak dnar, sploh k je toče vsako leto več se mi zdi.
Slika
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

slo napisal/-a:Če nimaš proti toči zavarovano žal ne bo nič. Kaj pa menite o pokrivalu proti toči. V leclerku ga imajo mislim da za 80€.
Pozdravljeni

Vsekakor pomaga bolj kot pa brez ali mokra deka/"kovter", testirana prevleka je na velikost toče11mm in 40km/h ................ Obstajajo tudi profesionalna pokrivala proti toči ( nehumana nabavna cena ), uporabljam jih tudi sam in sem zadovoljen. Je pa res, kot je napisal predhodnik, pri taki, ki je padala včeraj v Savinjski dolini ..................... ne pomaga nič.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
JernejV

O tistem delnem kasku le za točo je pa pametn premislat ja..hvala vsem za odgovore, še vedno me pa zanima če kdorkoli pozna kakšnega popoldanca da mi to zrihta? Avto se bo poleti prodajal tko da bo treba porihtat nekak..Če pa koga zanima nakup, clio 07 letnik 140k prevoženih, bencinar 1.2 16v :D
Uporabniški avatar
tinerine
Kraj: Polzela

Odgovor Napisal/-a tinerine »

ker je danes glih toča padala in imam nov avto me zanima, kaj menite glede te zašite vozila? Je kdo kupil?
http://www.withcar.si/pokrivalo-proti-toci-velikost-l" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

Prvo kot prvo ga zavaruj proti toči....drugače pa tole pokrivalo imam jaz in ga še nisem imel hvalabogu šanse sprobat.....
Uporabniški avatar
tinerine

mam zavarovano komplet kasko, tako da skoraj sigurno je zraven tudi toča zavarovana. Aja, na withcar si kupu?
Uporabniški avatar
furi

Odgovor Napisal/-a furi »

jst imam tako pokrivalo in je preživelo eno manjšo točo brezproblema. zdaj če padajo pomaranče je najbrž kot da nimaš, ma za kaj manjšega je ok :)
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

Ja tako je dobil sem jo za roj dan.....tako tudi jaz mislim če padajo pomaranče mislim da tudi to ne bo pomagalo....
Uporabniški avatar
tinerine

ja to itak, da ne more prestreči pomaranč...mogoče največ velikost oreha...pa še to težko verjetno.
Odgovori