Evo, preživel svoj prvi trackday, avto pa tudi
Kaj čem rečt, bilo je fenomenalno in drugo leto 100% ponovim
Gume so zdržale še pot domov, nekih rekordov itak nisem podiral, in tudi vozit sem se trudil čim bolj tekoče in čim manj "drseče", po pravici povedano pa mi je tud BMW M6 kmalu po začetku dal malo straha - na koncu ciljne direkt čelno skozi (!) ograjo (sej ste najbrž že videl kake slike).
Avto je delal perfektno brez kakršnihkoli težav. Bremzolje sem menjal z motulovim RBF600, tako da tudi na zaviranju ni blo nobenih presenečenj. Zaviral sem sicer vsakič vsaj malo pred 100-tko, priznam nimam še jajc
Najbolši čas sem imel 2:02:466, najbrž se zdi marsikomu zelo skromen, ampak glede na to da sem bil sploh prvič na kakšni progi sem z njim čist zadovoljen

Sicer ko malo analiziram vožnjo, vem da je še dost fore v marsikaterem ovinku in na bremzanju, ampak kot sem rekel: za začetek sem šel raje na ziher in z (kar) nekaj rezerve. Posledično me tudi vklopljen ESP ni nič oviral (se sploh ni nič vklapljal).
Še dokaz da sem gume prišparal še za en trackday
prednja desna:
zadnja desna:
btw: noben mi ni povedal da to sranje na gumah ne bo šlo kar tako dol, celo pot domov je blo tko k bi mel vse ležaje hin

sej sprednje sem že nekako spucal čez ovinke in rondoje
Tukaj je pa še slika prednjega diska, pa bi spet prosil mojstre, kak se vam zdi? Pretemen/zažgan?
P.S.: A po trackdayih kmalu menjate motorno olje?