Namestitev dnevnih luči na laguni 3

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Re: Namestitev dnevnih luči na laguni 3

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Naj nekdo preveri v dialogysu. tester nič ne pomaga če npr ni vgrajenega releja. Za štos pripenjam navodilo za laguno 2 - opcije so vklop preko testerja, vklop preko jumperjev in če je inštalacija izvedena (kar običajno je) dodajanje ustreznih relejev.

http://www.mojalbum.com/samojed/avto/fo ... 4#20750904" onclick="window.open(this.href);return false;
LP, Samojed
rakec00
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rakec00 »

Ce ma kdo dyalogis, se lepo priporocam. Na servisu mi je sam rekel kot sem napisal,da mora kontaktirat v bazo v francijo da od tam povejo a je mozno sprogramirat da gorijo ali ne. Da rabi vsaj 1h dela
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

Verjamem, da ti je to naložu, še vedno pa stoji, da vprašaj še kazga druzga serviserja.
Sm eden tistih, ki je kupu laguno (coupe) brez avtomatskih luči in so mu to na servisu uredili brez pripomb.

Ne bom pa trdil da je elektrika pri vseh izvedbah L3 povsem ista.
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
MSrougeZX
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a MSrougeZX »

drhouse napisal/-a:Kot mi je znano, se da vklopit pri vseh. Glede na trditve na forumu pa je odvisno samo od serviserja ali je dovolj usposobljen in ali se mu da. Je vsaj en primer na forumu, kjer se to "nikakor in nikoli ni dalo narediti", se je zapeljal do drugega serviserja in mu je uredil brez problema.
Res je.
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

NIma pomeni kaj?
Moja jih tut ni mela dokler na servisu ni zaplesal magičnega plesa - od takrat imam v meniju možnost vklopa/izklopa avtomatike.
Laguna Coupe GT dci 180
Uporabniški avatar
Pili123
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Pili123 »

Živjo
Upam da je tema še živa.
In sicer imam podoben problem samo da meni delajo dnevne luči ampak ni teorije da bi zamenjal žarnico z Led..
Nekako pridem zraven ampak je ne morem vn uzet ker je precej na tesno in malo placa..V navodilih pise obrni v levo ampak se ne premakne niti za milimeter...
Sam ne mi rečt da morem snet odbijać :(
Če ma kdo kako idejo pa kr pogumno :)
Lp David

P.S.Laguna 2011
Odgovori