potem sem na voznikovi strani odvijačil luč, ki jo zgoraj držita dva vijaka, zato da se je luč dala bežno prestavljat, ne gre pa čisto ven. pozicijske luči so pokrite z ovalnim plastičnim pokrovčkom, ki se ga sname. nato sem izvlekel žarnico, ki je pritrjena na plastičnem nosilcu. v konektor grejo 3 žice, v enega 1, v drugega pa dve. žice sem pred konektorjem olupil in zalotal poleg še eno žico. tako se še vedno da vstavit žarnica v pozicijsko luč in deluje kot pred predelavo. vse skupaj sem dobro izoliral, zvrtal v ovalni pokrovček luknjo za nove dve žice in jih speljal do sprednjega odbijača

na sovoznikovi strani je pa malo bolj zahtevno, potrebno je snet zgornji tulec posode za dolivanje tekočine za pranje stekel (samo potegneš pa gre stran) in pa snet posodo za tekočino za servovolan (enako na poteg, le da ne gre stran ampak se samo malo odmakne za več prostora). nato sem izvlekel ovalni pokrovček in pa nosilec žarnice ter žarnico odstranil. vse sem sestavil nazaj. vir napajanja bom imel samo po voznikovi strani.
nato sem pod odvbijač namestil led trakova, povezal z kabli in voila, sveti