Megane RS CUP
Re: Megane RS CUP
na tehnične nauš meu problemou... moj predlog je zamni zadn koplet boš velik bolš zvok
Sepravi vse kar pride za katalizatorjem?
Jaz sem dal sredinski lonec dol ( sicer je 1.6 16v) in se mi bol dopade zvok, sploh ko se segreje....
Tole s sredinskim loncom bi sprobal izkljucno zarad tega ker je cenovno dalc najbol ugodno, pa tud v primeru da se mi nebi dopadlo bi ga lahko nasvasal nazaj.. Sicer pa verjamem da je zvok boljsi ce zamenjas vse lonce.. 
A to so dal sredinski lonec dol na tem gt linu?? Ker moj gt line ima samo katalizator in zadnji lonec. Vmes pa je samo dolga ravna cev do zadnje preme kjer je potem zadnji lonec. Zanimivo. Ker stari hem da je imel en lonec vec. Lp
resonančni filter dej dol pa bo mal bolš
.... al pa milteka gor dej 
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Ja sej bi dal milteka gor, sam zaenkrat nocm prevelke investicije met. 
kolko pa pride miltek?
odvsino kaj hočeš
http://www.millteksport.com/exhaust.pro ... z48q_l_upo" onclick="window.open(this.href);return false; (js mam kompetnega, non-resonated + decat to pride okol 1k€ ampak zvok je res
)
http://www.millteksport.com/exhaust.pro ... z48q_l_upo" onclick="window.open(this.href);return false; (js mam kompetnega, non-resonated + decat to pride okol 1k€ ampak zvok je res
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Klinc Akrapovica bomo gor dal pa bo.. 
ja a so ga že naredili ? 
Baje da bo zdej v kratkem Akrapovic edicija Megana. 
Mislm, da sem se dons koncno znebu nadleznga skripanja pr oknu
Nevem ce se se komu to dogaja tuki, ampak po tujih forumih je precej problemu s tem skripanjem, popolnoma identicen mojem. Ce si meu okn za milimeter odprt ni skripalo, drugac pa je ob raznih ovinkih pa luknah skripal... Uglavnem nekje sem prebral, da zna pomagat ce vse gumice okol vrat in pa une fliske k so na vrh vrat temeljito operes s toplo vodo pa detergentom, ker naj bi razni voski ko peres avto povzrocal da zacne to skripat. No mogoce bo komu pomagalo pr problemu. Sicer pa porocam kako bo stanje cez par dni. 
No zgleda da se nism, je precej bols kot je blo.. Ampak ni pa se cist reseno. Raziskujem naprej.