No da se jst predstavm moj avtocek. Mam ga ze od oktobra, kupljen je bil na primorskem. Z avtom sem zelo zadovoljen, zaenkrat nisem se opazil nic kar bi bilo slabo oz motece, edino sprednji desni lezaj je bilo treba menjat. Po vseh avtih ki sem jih imel, sem s tem res najbolj zadovoljen, edino voznikov sedez malce skripa na momente, treba postimat ob priliki.
Error, streha je imitacija karbona. To je dal gor ze prejsni lastnik, itak mam spomladi namen dat dol to folijo pa zamenjat s svetleco, ker se ta na vogalih ze malo lusci.
Dons sm ugotovu da je prejsni lastnik odstranu oz spulu vn kabl iz sopotnikovega pasa, da ne dela detekcija ce je sopotnik prpet al ne. Najprej sm mislu, da je to pac normalno ker so recaro sedezi al pa kej, ampak sm sou pol gledat pa sm vidu da je lukna za kabl, ni pa kabla notr pa tud un pripenjalc tko mal skriple, k ni biu zgleda dobr nazaj sestavlen.
Zdej me pa zanimajo nasledne stvari ce bi kdo vedu. Zakaj bi blo to dobr, kak je razlog da bi izklopu detekcijo na sopotnikovi strani? Pa a ma to kk vpliv na airbage, oz kej tacga da slucajno nebi delal zdej?
Povod, da sm to ugotovu, pa je da mi je przgala lucka check airbag, ampak se je ugasnl ko sm ugasnu, pa seenkat przgav avto. Przgala se mi je pa tko, da sm hotu spelat z dokonca zategnjeno rocno, pac avto je mal cuknu ampak ni crknu k sm itak pocas spuscov kuplngo in takoj k sm zacutu da je rocna zategnena sm jo prtisnu. Uglavnm mogoce kdo ve zakaj bi se przgala lucka? Na tester ga se nism dau, mam namen vse to uprasat drug mesc, ko mam redni servis, ampak sm usen tuki najprej uprasu.
A ni tako, da se airbag ne sproži, če ni pripet pas? Se pravi, če avto ne zazna pripetega pasu, ti tudi airbaga ne bo sprožil, če kdo sedi na sedežu in je pripasan.
ja samo tukaj so recaroti notr pri navadnih sedežih piska
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily