Aja a da bi se pa kej poravnal tist tank pa verjetno ni kake enostavne resitve ne? Razn ce se tank z duck tape-om zalimam.
Megane RS CUP
Megane RS CUP
Sm mal kontakte skupi stisnu, pa od takrat ni lucke. Ce pa se bo seenkat przgala bom pa naspricu kontakte. 
Aja a da bi se pa kej poravnal tist tank pa verjetno ni kake enostavne resitve ne? Razn ce se tank z duck tape-om zalimam.
Zadnjič spremenil frendo, dne 24 Jan 2014, 16:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Megane RS CUP
Ti od tu pa tam..... Hvala... nism vedu....zakumi napisal/-a:Belokranjc nimajo vsi rs recaro.
V tej temi je govora o Recarotih.... in temu primeren je bil moj odgovor...
Če se boš že lotu se vsaj Duck tapea izogibaj.... pa naredi tko kot se zagre....frendo napisal/-a:Sm mal kontakte skupi stisnu, pa od takrat ni lucke. Ce pa se bo seenkat przgala bom pa naspricu kontakte.
Vijake pod pokrovčkom stran..... avto dvignt.... desno kolo dol... s spodnje strani razdret nad kolotekom... in saniraš zadevo....
da se... sam cajt si morm tud jst uzet 1 dan...ker me moti da 5 mm štrlli vn
Ma sej to z duck tapeom sm se zafrkavu.
mja pr men isto tko strli ene 5mm. No mogoce se pa lotm tegale za vikend ce ne bo dza pa snega prevec. 
Ej frendo,kok maš tip barve,me zanima če mama čist enako barvo ? 

Ena slikca avteka z "zobi".
Danes sem opazil, da se mi sovoznikovo ogledalo odpira in zapira priblizno seenkrat pocasneje kot voznikovo. Hkrati pa ima tudi tak zvok motorcek lot da bi se ful matral. Ma kdo kak predlog kako naj se lotim zadeve da bi to postimov? Ker nocm da se mi motorcek skur. A bi blo mozno da je kje kaj staknjeno iz vodil pa zarad tega ob kaj drsa in mori motorcek?
Ce imas zavarovana ogledala,potem ves kaksen je postopek.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Megane RS CUP
Mam zavarovana ogledala, ampak sm mislu da bi se dalo kaj ustimat da nebi po nepotrebnem menjal. Sicer pa a bi zavarovalnica upostevala menjavo ogledala ce je dejansko neposkodovan? Razen ce se spotaknem pa ga stran odtrgam. 
Ce te res tko nervira naredi kot si sam napisal. 

Ma ne sej me ne nervira, dokler dela. Pac sam nocem da bi se pokvarlo ce ni treba. 
Posprejaj z silikonskim sprejom zobnike motorcka al kaj ze ma.

Ne bos verjel sem lihkar