Hidravlična ročna
Re: Hidravlična ročna
Zanima me kako imaš rešen problem, da ročna po potegu ostane zategnjena? Recimo da moraš na kakem hudem klancu parkirati...
na prejšni strani je poslikano..
Rešu sm z vijakom ampak zdej ko se, da ročno zategnt max na 2 zob se ga dost težko dobi vn ampak v "sili" bi šlo oz gre..
Na šihtu ko je klanc in stalno parkeram na istm mestu sem si pa kar eno podovgovato skalo naštimov
(ker sem biv skoraj 1 meseec brez ročne)
Poštimat morm še tole z samim hodom ročne potem smo pa zmagal.. Se pa bojim, da bo treba še enkrat flexat stran pa še enkrat varit kar mi pa sploh nebi blo ušeč..
Rešu sm z vijakom ampak zdej ko se, da ročno zategnt max na 2 zob se ga dost težko dobi vn ampak v "sili" bi šlo oz gre..
Na šihtu ko je klanc in stalno parkeram na istm mestu sem si pa kar eno podovgovato skalo naštimov
Poštimat morm še tole z samim hodom ročne potem smo pa zmagal.. Se pa bojim, da bo treba še enkrat flexat stran pa še enkrat varit kar mi pa sploh nebi blo ušeč..
Vse pohvale, da si rešil zadevo! 
Samo glede na to, da si hotel zadevo čisto skrit zaradi tehničnega ni čist uspelo, al je še v delu? Vsaj iz slik ne vidim prostora za tisti zaščitni pleh s katerim si mislil skrit zadevo.
Kot se rekel, še enkrat pohvale.
Samo glede na to, da si hotel zadevo čisto skrit zaradi tehničnega ni čist uspelo, al je še v delu? Vsaj iz slik ne vidim prostora za tisti zaščitni pleh s katerim si mislil skrit zadevo.
Kot se rekel, še enkrat pohvale.
Če je ravno, ni zabavno.
Najprej si morm uzet en dan cajt pa vržt še enkrat nosivc dol pa ga skrajšat oz znižat pa vržt na original ročno (brez dodatnega hoda) ker zdle se sam cilindr premakne mogoče 1-1,5 cm max tko da na originalu nebo problema (ko bo zategnena na max bo nekje na polovici).. ker bo pa cilindr nižje bo šov pa tud zaščitn pleh lažje čez.. brez predelav samga pleha pa nebo šlo ampak bom že poštimov....
Čeprov zdej sm se že nekak kr navadu na tok mal hoda sam še vsen morš kr dor potegnt, da uredu prime..
Drgač pa hvala za pohvale
Čeprov zdej sm se že nekak kr navadu na tok mal hoda sam še vsen morš kr dor potegnt, da uredu prime..
Drgač pa hvala za pohvale
Evo tkole zgleda cilindr po 10tih dneh na avtu
Ročna dela tko kukr more... popravt morm še edin hod.. to bo na vrsti enkrat ko nebo več snega.. Al pa že kej prej..
Ročna dela tko kukr more... popravt morm še edin hod.. to bo na vrsti enkrat ko nebo več snega.. Al pa že kej prej..
Evo nosivc cilindra je spustu oz se je upognu tko, da je bla to idealna priložnost za pedelavo na manši hod ...
slik sicer ni (ni bistvene razlike) le, da je uporablena original očna skrajšana štangica in znižan nocivc cilindra..
občutki so nepopislivi
ročna dela zdej odlično, ni več trda zagrabi na 5tem zobu kar je ravno prav.. zategne se jo mnogo lažje pa tudi na mestu lahko mnogo lažje zategneš ročno itd uglavnam supr
Zdej je treba zmonterat samo še zaščitno pločevino in je to to..
slik sicer ni (ni bistvene razlike) le, da je uporablena original očna skrajšana štangica in znižan nocivc cilindra..
občutki so nepopislivi
Zdej je treba zmonterat samo še zaščitno pločevino in je to to..