Bom citiral zlo moder post zlo moderga človeka:
Morm priznat da sm totalno impresioniran nad tem, da je folk končno popizdu, ker nisem verjel v to da se bo zgodil... Ampak - tut če se zdej doseže "ta cilj" in odstopijo vsi teli slovenski veljaki ... Kaj pa bo iz tega? Predčasne volitve? Na kerih bo še 1x Zoki zmagu pa Janša drugi? Mislm da se folk ne zaveda tega da čeprav protestirajo skupej, da en ob drugem stojijo in si mislijo "***** tale Janša cigan", zraven vas pa stoji človek, ki ga je volil in razmišlja "Preklet Zoki kradljivc". In če bosta dosegla svoj cilj, bosta šla na volitve in še 1x volila iste ljudi. Kaj pa če bi se počas zjasnil kaj zares bi sploh radi mel, če slučajno SLUČAJNO uspejo teli protesti?
Torej vseskupi se mi zdi nesmiselno, ker itak še ni prišlo do te mere, da bi se lahko dejansko kej spremenil ampak so se ljudje spravili nad druge, popolnoma nič krive, namesto da bi se spravili na dotične osebke, zarat katerih je slovenija tam, kjer je. V dreku.
Če jutri zmaga Jahor, bo to samo še en znak več, da je večina slovencev slepih.
Men je prov da se protestira. Jz sicer ne grem zraven stat ker mam drugih stvari dost za počet, ampak se mi zdi da mogoče bodo taka dejanja ljudstva, vsaj malo, čisto malo dala vedt "visokim", kaj počnejo.
Za moje pojme je edina rešitev samo ta, da od A do Ž zamenjajo VSE politike, vse osebke na "visokih" državnih položajih, s popolnoma NOVIMI, nepoznanimi, po možnosti mladimi kandidati.
Nevem kaj pol folk tuki meša Zokija. On je ekonomist. Naj mi nekdo pokaže enga ekonomista, k kdaj v lajfu ni šmuglu... Ni ga. Ker to je del ekonomije. Žal. In pol njega v drek tlačjo in preusmerjajo pozornost, da se lahko tisti, ki majo dejansko največ škode, da so tam, kjer so, potuhnejo.