Galuna 2 ph2

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Re: Galuna 2 ph2

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Ja, Trst je fajn, se marsikaj zanimivega najde, čeprav pa sovražim vožnjo tam. Cvikaš za avto na vsakem ovinku in semaforju :lol: Mi je pa Koper zakon 8)

Eh, enkrat je sokrajan z 19ko (ph.1, menda 1.7) nažgan do amena, slabo ocenil širino ceste iz zletel v vogal stričeve hiše. Mi smo pa takoj zraven in sem to kar konkretno slišal (bilo pa vsaj polnoč). Zanimivo, kaj je od avta ostalo in, da je bil avto še sposoben peljat :lol:

S fotrom se pa zmeni, da pospravita eno oz dve, da bo prostor za Lagunce ;) Vespa? Je to na Dolenjskem ful popularna zadeva? Mamin bratranec je iz Metlike in je že 15 let nazaj Vespe štimal. Je ful v Trst po dela hodil pa smo skupaj nabavljali.

Itak, da se bomo srečali! ;) Že kar nekaj časa se s forumaši pogovarjamo o Laguna meet-u. Res nas je precej, tudi ph2 karavanov je ogromno. Bi bilo res fajn 8) Konj je Holštanec, ima pa (veterinar pravi) poškodbo biclja in gre zdaj v Razdrto na pašo. Maja ga noče jahati, ker se ji smili. Vet je rekel, da bi sicer lahko še v izi jahala, ampak noče. Sam se ne spoznam toliko, da bi lahko karkoli sodil - ona že ve. Ga je pa škoda, ker je še mlad (7 let) in perspektiven. Je pa bil to nateg ob nakupu, skrita poškodba, je pa težko in drago karkoli dokazovati. Papiga pa.. :lol: Poserje vse in zato še ne vem kako ga bom v avto dal. Sej je ful priden, sedi na rami in čaka, nisem ga pa še peljal v avtu in ne vem, kako bo reagiral... Še dobro, da pozna mama tipa, ki globinsko čisti :lol:
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Ja vožnja je čist makaronarska - v enosmerni ulici me je po desni prehiteval avto, po levi pa skuter :wink:

Hjah, pride marskaj po vaseh tkole ja...napačna širina ceste mhm :D

Ma niti niso popularne, ampak si nisem mogel kaj, ko sem jo videl pod drevesom stat ( bla tam ene 15let), sem jo moral pripeljat iz primorske domov. Tanove mi niso všeč, tastara pa, ko bo zrihtana, naj bi bla taka:
Slika Bom pa tud jaz par delov rabil, sam ne poznam teh ita odpadov. Lepi konji so tole, nima smisla tole jahat, ni nobenga užitka, pa tud na čase si morš mal duška dat in poterat po kaki hostici. Ja no, sej veš kaki so ( smo) v SLO, sam da se kak € obrne, pa nima veze kaj prodajaš. Sam dokazal pa tole ne boš, smo mel že podoben primer in mal drugačne poškodbe, sam kaj pa češ. Mamo sam še ovce zdej, mogoče v prihodnosti pride še kak Osliček pa basta.

Ja no, verjetno ne bo užival - bo še bolj telko :wink:

So mi pa všeč kraji kamor se selta, sej to je potem čist bliz Lipice?
Slika
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Ja, dej, Italjani so čisto anti za vozit. Sem že špegle mami na Thaliji puščal na drogu prometnega znaka, ko sem se avtobusu umikal. Je blo za izbirat: ali gre avto, ali ogledalo :lol:

Vespica je pa cool. Upam, da ti jo uspe zrihtat. Za dele poznam kar nekaj odpadov. Vem, da se jih je tam dobilo, ko smo v OŠ motorčke rihtali. Verjetno še imajo, drgač pa se lahko pri bratrancu pozanimam - je iz Trsta 8)

Glede konja pa vem, da se ne bo dalo dokazat. Bi sicer dal veterinar izjavo, da gre za staro poškodbo, ne moreš pa bit ziher, da je blo to pri prejšnjem lastniku ali že kakem nazaj... Eh, brezveze v glavnem. Škoda samo, ker je bil Majina velika želja in, ker sva dala zanj kar nekaj €. J*bi ga, upam, da mu bo na paši cool, blizu naju bo, gibal se bo kot mu paše. Mogoče se pa kaj zrihta :oops:

Heh, osle so meli eni iz sosednje vasi na bližnjem hribu. Kaj se to dere, če mu kaj ne paše :lol:

Ja, greva v Štorje - to je 5km iz Sežane po glavni cesti proti Postojni, Ljubljani. Lipica pa je 3km iz Sežane. 10min penzjonerske vožnje ;)
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a activity »

vceraj sem prebral tvojo in od tuning.boy-a temo zaj pa nevem kateri od vaju dveh je kupo parkirne senzorje za 10e z postnino vred in kje..
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

jest mam originalne...slovenc jih namerava kupt
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a activity »

sem prebral zaj še 1x vse ja :D ki pa si kupo parkirne senzorje ?
Uporabniški avatar
slovenc

Ebay. So zmontirani eni že pri kolegu in delajo ( skor ) tko k original na moji prejšni laguni. Dobiš pa še display zraven, da ti kaže razdaljo.
Slika
Uporabniški avatar
Borut Kermc

Odgovor Napisal/-a Borut Kermc »

lepa lagunca.. ce se nemotim si ti slučajno iz bele cerkve ?
Uporabniški avatar
slovenc

bam88 napisal/-a:js sm kupu za 100€ lcd ekran + rikverc kamera + park senzorji za prejsn avto :D
Ma to kitajci delajo napol zastonj, maš gor kamere za 10€ pa ma še ir za ponoč :lol:

Borut Kermc napisal/-a:lepa lagunca.. ce se nemotim si ti slučajno iz bele cerkve ?
Hvala :wink: Sem ja, ti pa iz Šmarjete, če se ne motm?
Slika
Uporabniški avatar
Borut Kermc

slovenc napisal/-a:
bam88 napisal/-a:js sm kupu za 100€ lcd ekran + rikverc kamera + park senzorji za prejsn avto :D
Ma to kitajci delajo napol zastonj, maš gor kamere za 10€ pa ma še ir za ponoč :lol:

Borut Kermc napisal/-a:lepa lagunca.. ce se nemotim si ti slučajno iz bele cerkve ?
Hvala :wink: Sem ja, ti pa iz Šmarjete, če se ne motm?

ja :D no pol se lahk dobimo en dan da vidm avto u živo.. pa ce se zmenimo za en meet pa gremo skupaj :)
Uporabniški avatar
slovenc

Kamot. Bi pa iz tvoje vn odtrgal sedeže in navigacijo :D
Slika
Uporabniški avatar
Borut Kermc

slovenc napisal/-a:Kamot. Bi pa iz tvoje vn odtrgal sedeže in navigacijo :D
mal po netu poglej razbite pa sam je dost dela stem =)
Uporabniški avatar
slovenc

Mah sedeži so hitr zunej, sam dvigalko rabš. Navi je pa igranje, da prestavš. Ja, ni jih na netu ph2, ene 2 so sam na avto.net.
Slika
Uporabniški avatar
slovenc

Evo, narejenih 1.5k km, zaenkrat dela vse tako kot mora.
Sem imel "problem" s senzorji pritiska, je kazal prazno gumo, na pumpi pa vse ok. Izkazalo se je, da sem povozil žebelj in so lastniki pred mano zamenjal pozicijo gum, kazalo je zadnjo desno, prazna je bla pa prva leva :roll:

Težava s stikalom gasa je poniknila, očitno je bil problem v tem, da je avto stal več kot pol leta in je blo potrebno sam mal poterat vse skupej :wink:

Kako je z radiji? V mojem je osnovni radio, očitno brez mp3. Glede na info na netu, je obstajal cabasse single cd radio in cabasse 6cd changer. Imata oba mp3 podporo ali samo ta s changerjem? Verjetno ima ta z izmenjevalnikom ojačevalec drugje in ga ne morem montirat? Išče se tudi cabasse komplet zvočnikov, ker se vsakič, ko se vsedem v bivšo laguno težko zadržujem, da tamali ne ukradem zvočnikov. :D
Se nekaj slik, ko sem jo ravno pral:
Slika

Slika

Kaj bi bil ta konektor:
Slika

Vprašanje za doktor Housa, imam dpf filter? Upam da ne :wink:
Slika

Prejšna lagunca jih je obrnila 200k, za nagrado je dobila servis z vsemi filtri in nove zglobe :wink:
Slika

In pa javna zahvala kolegom, da so mi za rd kupili original gumijaste tepihe za galuno 8)
Slika
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

tisti konektor je če si montiraš alarm in tam pride senzor za haubo priklopljen, za fap filter pa se boš moral pod avto uležt pa pogledat če še je kaka skatla razen katalizatorja
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Odgovori