Ja, Trst je fajn, se marsikaj zanimivega najde, čeprav pa sovražim vožnjo tam. Cvikaš za avto na vsakem ovinku in semaforju

Mi je pa Koper zakon
Eh, enkrat je sokrajan z 19ko (ph.1, menda 1.7) nažgan do amena, slabo ocenil širino ceste iz zletel v vogal stričeve hiše. Mi smo pa takoj zraven in sem to kar konkretno slišal (bilo pa vsaj polnoč). Zanimivo, kaj je od avta ostalo in, da je bil avto še sposoben peljat
S fotrom se pa zmeni, da pospravita eno oz dve, da bo prostor za Lagunce

Vespa? Je to na Dolenjskem ful popularna zadeva? Mamin bratranec je iz Metlike in je že 15 let nazaj Vespe štimal. Je ful v Trst po dela hodil pa smo skupaj nabavljali.
Itak, da se bomo srečali!

Že kar nekaj časa se s forumaši pogovarjamo o Laguna meet-u. Res nas je precej, tudi ph2 karavanov je ogromno. Bi bilo res fajn

Konj je Holštanec, ima pa (veterinar pravi) poškodbo biclja in gre zdaj v Razdrto na pašo. Maja ga noče jahati, ker se ji smili. Vet je rekel, da bi sicer lahko še v izi jahala, ampak noče. Sam se ne spoznam toliko, da bi lahko karkoli sodil - ona že ve. Ga je pa škoda, ker je še mlad (7 let) in perspektiven. Je pa bil to nateg ob nakupu, skrita poškodba, je pa težko in drago karkoli dokazovati. Papiga pa..

Poserje vse in zato še ne vem kako ga bom v avto dal. Sej je ful priden, sedi na rami in čaka, nisem ga pa še peljal v avtu in ne vem, kako bo reagiral... Še dobro, da pozna mama tipa, ki globinsko čisti