Dnevne luči Megane III
Saj barva je glih problem! ker svetijo belo in se jih pri soncu sploh ne vidi! In potem mi ljudje blendajo! V oblačnem pa svetijo ajde dobro!
Me je prejšnji teden v murskem središču na meji policist vprašal če sem prodal žarnice ker sem stal glih za motoristom tik pred senco pa je gledal avto pa videl da mam kao ugasnjene! :S
No nakoncu sploh ni vedel da obstajajo dnevne luči, in da se v slabi svetlobi preklopijo! glih tolko je manjkalo da mu nisem rekel, da si naj na dva mesca enkrat zakon prebere!
Ka pa kakšne navadne "bučke" obstajajo ki svetijo malo bolj belo! Kot so recimo zasenčene "cool blue" ali nekak tako!
lp
Me je prejšnji teden v murskem središču na meji policist vprašal če sem prodal žarnice ker sem stal glih za motoristom tik pred senco pa je gledal avto pa videl da mam kao ugasnjene! :S
No nakoncu sploh ni vedel da obstajajo dnevne luči, in da se v slabi svetlobi preklopijo! glih tolko je manjkalo da mu nisem rekel, da si naj na dva mesca enkrat zakon prebere!
Ka pa kakšne navadne "bučke" obstajajo ki svetijo malo bolj belo! Kot so recimo zasenčene "cool blue" ali nekak tako!
lp
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Zanimivo tole z dnevnimi lučmi, torej noben Renault nima tega vklopljeno že serijsko, tudi moj ne, pa ga imam šele en teden (Megane 3 Grandtour GT-Line), zdej pa me zanima ali so dolžni to vklopiti na servisu kjer je bil kupljen brezplačno ali ne in če prav razumem:
-0 - izklop vseh luči
-vklop pozicijskih luči (ugasnejo se same, ko ugasneš motor, razen, če jih sam ne prižgeš nazaj)
-vklop zasenčenih/dolgih luči (ugasnejo se same, ko ugasneš motor, razen, če jih sam ne prižgeš nazaj)
-auto gorijo dnevne luči samo spredaj (zasenčene, osvetlitev armature in pozicija zadaj, pa se prižigajo avtomatsko)
Zanima me še nekaj in sicer meni potovalnega računalnika-nastavitve in sicer zakaj ni v meniju prikazano vse kot je spodaj napisano, oziroma v knjigi z navodili (temno označeno je v meniju):
-Auto door locking while driving
-Unlock drivers door only
-Auto rear wipe with reverse gear
-Auto dipped-beam headlights
-Front parking sensor (ni prikazano, ker jih avto nima)
-Back parking sensor
-Parking sensor volume
-Language
Za konec pa še nekaj ali se da vklopiti, da avto zapiska oziroma potrobi, ko ga zakleneš, to sem zasledil ob prebiranju komentarjev.
Lp Boštjan
-0 - izklop vseh luči
-vklop pozicijskih luči (ugasnejo se same, ko ugasneš motor, razen, če jih sam ne prižgeš nazaj)
-vklop zasenčenih/dolgih luči (ugasnejo se same, ko ugasneš motor, razen, če jih sam ne prižgeš nazaj)
-auto gorijo dnevne luči samo spredaj (zasenčene, osvetlitev armature in pozicija zadaj, pa se prižigajo avtomatsko)
Zanima me še nekaj in sicer meni potovalnega računalnika-nastavitve in sicer zakaj ni v meniju prikazano vse kot je spodaj napisano, oziroma v knjigi z navodili (temno označeno je v meniju):
-Auto door locking while driving
-Unlock drivers door only
-Auto rear wipe with reverse gear
-Auto dipped-beam headlights
-Front parking sensor (ni prikazano, ker jih avto nima)
-Back parking sensor
-Parking sensor volume
-Language
Za konec pa še nekaj ali se da vklopiti, da avto zapiska oziroma potrobi, ko ga zakleneš, to sem zasledil ob prebiranju komentarjev.
Lp Boštjan
- bostjan.ambrozic
Plačaš vse od prevoza vozila 70€, do deblokade motorja 12€ in priprave vozila 83€+DDV, da ne bi bilo pomote. Verjetno vas je kar nekaj prejelo tisti Renojev letak, s katerim lahko osvojiš fotoaparat Nikon P7100, če prav razumem pri nakupu novega vozila dobiš zraven še letno vinjeto, poglejte na drugi strani spodaj drobni tisk, dve zvezdici kaj pomenita, je kdo to resnično dobil, jaz imam letak še doma, ker sem ga dobil šele včeraj in grem v torek na servis.
Ja tisti, ki imajo pametno kartico se tudi sami zaklenejo, ko greš stran od njega in zato potrobi, oziroma se oglasi alarm, vsaj pri moji sodelavki je tako, ima pa Scenica III, moj pametne kartice sicer nima, pa me vseeno zanima ali je to mogoče vklopiti, ko bi ga sam zaklenil s kartico.
Ja tisti, ki imajo pametno kartico se tudi sami zaklenejo, ko greš stran od njega in zato potrobi, oziroma se oglasi alarm, vsaj pri moji sodelavki je tako, ima pa Scenica III, moj pametne kartice sicer nima, pa me vseeno zanima ali je to mogoče vklopiti, ko bi ga sam zaklenil s kartico.
-
Boštjan Ambrožič
Hmm, letno vinjeto dobiš pri nakupu novega vozila? Je to trenutno kakšna akcija?bostjan.ambrozic napisal/-a: ..... tisti Renojev letak, s katerim lahko osvojiš fotoaparat Nikon P7100, če prav razumem pri nakupu novega vozila dobiš zraven še letno vinjeto, poglejte na drugi strani spodaj drobni tisk, dve zvezdici kaj pomenita, je kdo to resnično dobil, jaz imam letak še doma, ker sem ga dobil šele včeraj in grem v torek na servis.
- bostjan.ambrozic
- bostjan.ambrozic
- bostjan.ambrozic
Ali to zatrobi ali se oglasi mogoče alarm, če ga imate vgrajenega, aja pa še to, če ti ni odveč ali lahko preveriš kaj imaš ti v meniju potovalnega računalnika (jaz sem to že opisal, če pogledaš kakšen komentar višje), pod settings???mylo napisal/-a:bostjan.ambrozic napisal/-a:
Lp Boštjan
Pri našem potrobi(pametna kartica). Nisem siguren, mislim da o tem piše v navodilih.
lp
lp
Re: Dnevne luči Megane III
Če koga zanima imam en par viška ledic za dnevne luči prodam.
Glej link! http://www.bolha.com/tuning-ostalo/led- ... 1278528311" onclick="window.open(this.href);return false;
Prevzem možen v Ljubljani
Glej link! http://www.bolha.com/tuning-ostalo/led- ... 1278528311" onclick="window.open(this.href);return false;
Prevzem možen v Ljubljani