Tudi meni se je prvič po letu 1998 odkar sam vozim samostojno zgodilo, da sem oziroma bom ostal brez avtomobila, kajti danes zjutraj ob 5.47 uri se mi je pri manevru zavijanja iz glavne ceste na pakirni prostor med tem ko sem stal pri miru zgodilo tole
Voznik VW passata varianta je brez zaviranja trčil v mene pri hitrosti nekje med 60 in 75 km/h.Prestavilo me je za 2 metra naprej, poškodoval pa sem si vrat.
Avto pa je v stanju kot je razvidno iz fotografij.Po mojem mnenju in mnenju avtokleparja pooblaščenca za dosti zavarovalnic kamor sem ga odpeljal je totalka. Škoda pa lep avto je bil nova turbina,disk,servisi nove gume,pa še nekaj sem se trudil tapecirat izrabljene usnjene dele v notranjosti itd... in potem tole
Poškodovan zadnji odbijač,par senzorji,prtljažnik,vezna stena,desni bok, desna guma s platiščem, izpuhi,zadnja desna vrata,zadnji most,volanska letev,volan zamaknjen,zlomljena zadnja polica,stropna lučka,ESP ne dela več....na kratko kar sem videl.
sicer je avto vozen peljal sem se nato tudi 90km/h sam dvomim da bodo to šli popravljati.