Sva ze dvadrhouse napisal/-a:Poliraš tudi sprednjo šipo? Moja je grozna in je ne morem več gledati take...
Detailing by ridder (poliranje) renault espace
- lukeatluke
približno 5-10 minutKyrius napisal/-a:Lahko vprašam koliko se pri posamezni granulaciji časovno zamnudiš na luč? v primeru brušenja na roke ...
da se spolirat tudi šipe, samo to je pa še bolj trdo kakor pa plastika(luči) ali pa lak, se pa vse da, ni problem lahko pripeljete
hmm čistila za šipo. jaz bi poizkusil najprej z breakdusterjem, potem pa z kakšnim salentom čes, če pa je treba pa tudi z grobo čistilno pasto, nato pa poliranje. skratka, če se boš sam lotil, te bodo prišla čistila cca 30€, pa pazi, ker lahko narediš popolno škodo, ali pa efekta sploh nebo. poglej tukaj http://www.carshinefactory.com/index.php?cPath=71 lahko pa najprej probaš z cg windows clean.
hvala za komentarje, bom pa jutri ali pa še danes objavil poliranje luči, tako, da boste lahko poizkusili sami doma. drugače pa dvomim, da vam bo uspelo naredit finiš /da bo kot nova brez mašine. ampak probat ni greh
če imate še kakšna uprašanje ni problem, majo tut na morju intronet, tako, da enkrat ali 2x na dan mal čekiram forume, tako da lahko uprašate ali napišete zs.
l.p.
Kam pa bi lahko pripeljal in okvirno koliko €?
Moja je spraskana od študentke na Agip-u, ki ni bila glih spretna z metlico za šipe umivat in od brisalcev... Precej grdo vse skupaj...
Moja je spraskana od študentke na Agip-u, ki ni bila glih spretna z metlico za šipe umivat in od brisalcev... Precej grdo vse skupaj...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
ej nevem kok bo cena. približno 20€drhouse napisal/-a:Kam pa bi lahko pripeljal in okvirno koliko €?
lahko ga pripelješ v okolico ljubljane (litija) bolj natančno geoss. to je središče slovenije
bova probala narest kar se da največ
da, zakaj ne. pripelji bova poizkusila.BoskoX napisal/-a:Z notranje strani se tudi da spolirat vetrobransko steklo ?
Namreč prejšni lastnik/lastnica je zdrsala celo šipo na meganu 1 vrjetno s prstanom in je zelo moteče.
nisem še povedal, da v primeru, da korekcija ni vsaj zadovoljiva, če že ne odlčna, ne računam nič
Vceraj sem bil v Litiji pri notarju in v Mona Lisiridder napisal/-a:ej nevem kok bo cena. približno 20€drhouse napisal/-a:Kam pa bi lahko pripeljal in okvirno koliko €?
lahko ga pripelješ v okolico ljubljane (litija) bolj natančno geoss. to je središče slovenije
bova probala narest kar se da največ
Punca ima bratranca v Litiji in sem kar precej tam. Mi lahko pustis cifro?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
tudi meni cifro na PM pa pribl. ceno..ridder napisal/-a:da, zakaj ne. pripelji bova poizkusila.BoskoX napisal/-a:Z notranje strani se tudi da spolirat vetrobransko steklo ?
Namreč prejšni lastnik/lastnica je zdrsala celo šipo na meganu 1 vrjetno s prstanom in je zelo moteče.
nisem še povedal, da v primeru, da korekcija ni vsaj zadovoljiva, če že ne odlčna, ne računam nič
hvala.
Ja isto kot za kopalnice. Wc račka.MaTe0 napisal/-a:mene zanima zadnja šipalukeatluke napisal/-a:Sva ze dvadrhouse napisal/-a:Poliraš tudi sprednjo šipo? Moja je grozna in je ne morem več gledati take...ter če obstaja kako čistilo za stekla ki ti odstrani vodni kamen
ker ga je ogromno gor!
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
- lukeatluke
Jst računam še v temu mesecu ali najkasneje septembra, ker me je že sram s tako šipo okoli hodit 
jst nebi poizkušu z kakšnim čistilom, ki ni za avtomobile oz. neka profi znamka. no odločitev je pa tvoja, jst ti sam svetujem.
drhouse maš pa dnar, da greš h bregarju
moja cifra je 040 171 052. kličite od nedelje naprej, ker sem na hrvaškem.
lahko pa mi pustite pm. 7neka cena je približno 20-30€ odvisno od tega, koliko korekcije je potrebno.
l.p.
lahko pa mi pustite pm. 7neka cena je približno 20-30€ odvisno od tega, koliko korekcije je potrebno.
l.p.
Hehe, nimamridder napisal/-a:jst nebi poizkušu z kakšnim čistilom, ki ni za avtomobile oz. neka profi znamka. no odločitev je pa tvoja, jst ti sam svetujem.
l.p.
Se potem slišimo v naslednjem tednu, cena je drugotnega pomena, sam da bo boljše zgledalo
lej sej sm povedu, če je tok hudo, da se nebo dal niti mal popravt, potem te nebo nič stalo.
drugače pa bi prosil tut za kako sliko če se da.
lahko na mail ali pa pm. jutri popoldan sem že dosegljiv na telefon (po 5.uri) zato vas prosim, da me pokličete in se naročite, ker bo drug teden kar nekaj strank
seveda pa lahko tudi pm.
l.p.
drugače pa bi prosil tut za kako sliko če se da.
lahko na mail ali pa pm. jutri popoldan sem že dosegljiv na telefon (po 5.uri) zato vas prosim, da me pokličete in se naročite, ker bo drug teden kar nekaj strank
l.p.