Detailing by ridder (poliranje) renault espace

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

drhouse napisal/-a:Poliraš tudi sprednjo šipo? Moja je grozna in je ne morem več gledati take... :roll:
Sva ze dva :)
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

lukeatluke napisal/-a:
drhouse napisal/-a:Poliraš tudi sprednjo šipo? Moja je grozna in je ne morem več gledati take... :roll:
mene zanima zadnja šipa :) ter če obstaja kako čistilo za stekla ki ti odstrani vodni kamen :( ker ga je ogromno gor!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

Kyrius napisal/-a:Lahko vprašam koliko se pri posamezni granulaciji časovno zamnudiš na luč? v primeru brušenja na roke ...
približno 5-10 minut

da se spolirat tudi šipe, samo to je pa še bolj trdo kakor pa plastika(luči) ali pa lak, se pa vse da, ni problem lahko pripeljete :)
hmm čistila za šipo. jaz bi poizkusil najprej z breakdusterjem, potem pa z kakšnim salentom čes, če pa je treba pa tudi z grobo čistilno pasto, nato pa poliranje. skratka, če se boš sam lotil, te bodo prišla čistila cca 30€, pa pazi, ker lahko narediš popolno škodo, ali pa efekta sploh nebo. poglej tukaj http://www.carshinefactory.com/index.php?cPath=71 lahko pa najprej probaš z cg windows clean.

hvala za komentarje, bom pa jutri ali pa še danes objavil poliranje luči, tako, da boste lahko poizkusili sami doma. drugače pa dvomim, da vam bo uspelo naredit finiš /da bo kot nova brez mašine. ampak probat ni greh :P

če imate še kakšna uprašanje ni problem, majo tut na morju intronet, tako, da enkrat ali 2x na dan mal čekiram forume, tako da lahko uprašate ali napišete zs.

l.p.
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Kam pa bi lahko pripeljal in okvirno koliko €?

Moja je spraskana od študentke na Agip-u, ki ni bila glih spretna z metlico za šipe umivat in od brisalcev... Precej grdo vse skupaj... :?
Uporabniški avatar
ridder

drhouse napisal/-a:Kam pa bi lahko pripeljal in okvirno koliko €?

Moja je spraskana od študentke na Agip-u, ki ni bila glih spretna z metlico za šipe umivat in od brisalcev... Precej grdo vse skupaj... :?
ej nevem kok bo cena. približno 20€

lahko ga pripelješ v okolico ljubljane (litija) bolj natančno geoss. to je središče slovenije :P

bova probala narest kar se da največ :P
Uporabniški avatar
BoskoX
Kraj: Bela krajina - Semič

Odgovor Napisal/-a BoskoX »

Z notranje strani se tudi da spolirat vetrobransko steklo ?
Namreč prejšni lastnik/lastnica je zdrsala celo šipo na meganu 1 vrjetno s prstanom in je zelo moteče.
Uporabniški avatar
ridder

BoskoX napisal/-a:Z notranje strani se tudi da spolirat vetrobransko steklo ?
Namreč prejšni lastnik/lastnica je zdrsala celo šipo na meganu 1 vrjetno s prstanom in je zelo moteče.
da, zakaj ne. pripelji bova poizkusila.

nisem še povedal, da v primeru, da korekcija ni vsaj zadovoljiva, če že ne odlčna, ne računam nič :)
Uporabniški avatar
drhouse

ridder napisal/-a:
drhouse napisal/-a:Kam pa bi lahko pripeljal in okvirno koliko €?

ej nevem kok bo cena. približno 20€

lahko ga pripelješ v okolico ljubljane (litija) bolj natančno geoss. to je središče slovenije :P

bova probala narest kar se da največ :P
Vceraj sem bil v Litiji pri notarju in v Mona Lisi :lol:

Punca ima bratranca v Litiji in sem kar precej tam. Mi lahko pustis cifro?
Uporabniški avatar
BoskoX
Kraj: Bela krajina - Semič

Odgovor Napisal/-a BoskoX »

ridder napisal/-a:
BoskoX napisal/-a:Z notranje strani se tudi da spolirat vetrobransko steklo ?
da, zakaj ne. pripelji bova poizkusila.

nisem še povedal, da v primeru, da korekcija ni vsaj zadovoljiva, če že ne odlčna, ne računam nič :)
tudi meni cifro na PM pa pribl. ceno..
hvala.
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

MaTe0 napisal/-a:
lukeatluke napisal/-a:
mene zanima zadnja šipa :) ter če obstaja kako čistilo za stekla ki ti odstrani vodni kamen :( ker ga je ogromno gor!
Ja isto kot za kopalnice. Wc račka.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Drhouse, ce se boste zmenili glede sipe in prenovila sipo, sem za akcijo nekje oktobra. Sam mislim, da ni nic spraskana, ima pa holograme al kako nej recem, ko se prot soncu pelem, je k rozca, in me moti tudi ponoci pri vidljivosti od luci nasproti vozecih :oops:
Uporabniški avatar
drhouse

Jst računam še v temu mesecu ali najkasneje septembra, ker me je že sram s tako šipo okoli hodit :oops:
Uporabniški avatar
ridder

jst nebi poizkušu z kakšnim čistilom, ki ni za avtomobile oz. neka profi znamka. no odločitev je pa tvoja, jst ti sam svetujem.

drhouse maš pa dnar, da greš h bregarju :P

moja cifra je 040 171 052. kličite od nedelje naprej, ker sem na hrvaškem.
lahko pa mi pustite pm. 7neka cena je približno 20-30€ odvisno od tega, koliko korekcije je potrebno.

l.p.
Uporabniški avatar
drhouse

ridder napisal/-a:jst nebi poizkušu z kakšnim čistilom, ki ni za avtomobile oz. neka profi znamka. no odločitev je pa tvoja, jst ti sam svetujem.

drhouse maš pa dnar, da greš h bregarju :P

moja cifra je 040 171 052. kličite od nedelje naprej, ker sem na hrvaškem.
lahko pa mi pustite pm. 7neka cena je približno 20-30€ odvisno od tega, koliko korekcije je potrebno.

l.p.
Hehe, nimam :lol: Nekaj smo prodajali, pa je kupec njegova stalna stranka in smo zato šli kar tja. Meni je itak vseeno, sam da je bilo hitro zrihtano :D

Se potem slišimo v naslednjem tednu, cena je drugotnega pomena, sam da bo boljše zgledalo :? Drugač pa kamenje noter metat in zavarovalnico klicat :twisted:
Uporabniški avatar
ridder

lej sej sm povedu, če je tok hudo, da se nebo dal niti mal popravt, potem te nebo nič stalo.

drugače pa bi prosil tut za kako sliko če se da.
lahko na mail ali pa pm. jutri popoldan sem že dosegljiv na telefon (po 5.uri) zato vas prosim, da me pokličete in se naročite, ker bo drug teden kar nekaj strank :) seveda pa lahko tudi pm.

l.p.
Odgovori