Megane II - Display oz. zaslon za radio
-
dominik111
Megane II - Display oz. zaslon za radio
Pozdravljeni!
Ali bi kdo vedel, kje bi dobil displej oz. zaslon za Megane II letnik 2004? Potrebujem sredinski zaslon, na katerem se prikazujejo radio, datum, ura in temperatura (tisti na sredini armature).
Kataloška številka dela je 8200107520
Hvala za pomoč
Dominik Curk
Ali bi kdo vedel, kje bi dobil displej oz. zaslon za Megane II letnik 2004? Potrebujem sredinski zaslon, na katerem se prikazujejo radio, datum, ura in temperatura (tisti na sredini armature).
Kataloška številka dela je 8200107520
Hvala za pomoč
Dominik Curk
Imaš dve vrsti teh displayev in sicer z rdečo osvetlitvijo in z belo-sivo osvetlitvijo. Za tega z rdečo osvetlitvijo ti lahko povem, da imaš glede konektorjev zadaj spet dve verzije
Tako da dobiti pravga je že loterija in svetujem ti da se oglasiš na kakšen odpad in na kraju direktno sprobaš, če bo pasalo. Povem ti da je cena novega pri Malgaju okoli 80 € kar se meni zdi velik preveč za to da ti kaže uro in postaje.
Pokliči na avtoodpad v Litijo (dva meseca nazaj so imel dva megana tam) cena bi mogla biti okoli 30 - 40 €. Velik sreče
Pokliči na avtoodpad v Litijo (dva meseca nazaj so imel dva megana tam) cena bi mogla biti okoli 30 - 40 €. Velik sreče
še vedno se išče
Še vedno nisem našel omenjega diplaya.
Ali bi kdo vedel kje bi se ta zadeva dobila - po možnosti poceni .
lp
Ali bi kdo vedel kje bi se ta zadeva dobila - po možnosti poceni .
lp
Ne nakladaj no o ceni. Za Clio II (takega za AR, uro, temperaturo) je cena bila na servisu cca 50 EUR kot rezervni del.SebaJeba napisal/-a:Imaš dve vrsti teh displayev in sicer z rdečo osvetlitvijo in z belo-sivo osvetlitvijo. Za tega z rdečo osvetlitvijo ti lahko povem, da imaš glede konektorjev zadaj spet dve verzijeTako da dobiti pravga je že loterija in svetujem ti da se oglasiš na kakšen odpad in na kraju direktno sprobaš, če bo pasalo. Povem ti da je cena novega pri Malgaju okoli 80 € kar se meni zdi velik preveč za to da ti kaže uro in postaje.
Avtor teme pa verjetno rabi dsiplay za Cabasse radio (drugačna grafika)
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Avtor teme sprašuje o displeyu za Meganu II letnik 2004. Sam imam enak avto letnik 2005 in ni nobenih drugih displeyev, ki kažejo te podatke kot ta, ki je na vrhu-sredine armature. Glede cene displeya pa ti povem, da so cene točne ker sem sam imel probleme z njim in sem šel do Malgaj Trbovlje, kjer so mi ga hoteli NOVEGA prodati za 80 € in sem jim rekel hvalalepa. Odšel sem na odpad v Litijo, kjer so mi rabljenega prodali za 40€. Zdej pa če najdeš kje cenejšega tolikoboljše, ampak na uradnem servisu zelo težko.robertp napisal/-a:Ne nakladaj no o ceni. Za Clio II (takega za AR, uro, temperaturo) je cena bila na servisu cca 50 EUR kot rezervni del.SebaJeba napisal/-a:Imaš dve vrsti teh displayev in sicer z rdečo osvetlitvijo in z belo-sivo osvetlitvijo. Za tega z rdečo osvetlitvijo ti lahko povem, da imaš glede konektorjev zadaj spet dve verzijeTako da dobiti pravga je že loterija in svetujem ti da se oglasiš na kakšen odpad in na kraju direktno sprobaš, če bo pasalo. Povem ti da je cena novega pri Malgaju okoli 80 € kar se meni zdi velik preveč za to da ti kaže uro in postaje.
Avtor teme pa verjetno rabi dsiplay za Cabasse radio (drugačna grafika)
Je nekaj različnih displayev, odvisno od vgrajenega avtoradia.SebaJeba napisal/-a:Avtor teme sprašuje o displeyu za Meganu II letnik 2004. Sam imam enak avto letnik 2005 in ni nobenih drugih displeyev, ki kažejo te podatke kot ta, ki je na vrhu-sredine armature. Glede cene displeya pa ti povem, da so cene toène ker sem sam imel probleme z njim in sem šel do Malgaj Trbovlje, kjer so mi ga hoteli NOVEGA prodati za 80 € in sem jim rekel hvalalepa. Odšel sem na odpad v Litijo, kjer so mi rabljenega prodali za 40€. Zdej pa èe najdeš kje cenejšega tolikoboljše, ampak na uradnem servisu zelo težko.robertp napisal/-a:Ne nakladaj no o ceni. Za Clio II (takega za AR, uro, temperaturo) je cena bila na servisu cca 50 EUR kot rezervni del.SebaJeba napisal/-a:Imaš dve vrsti teh displayev in sicer z rdeèo osvetlitvijo in z belo-sivo osvetlitvijo. Za tega z rdeèo osvetlitvijo ti lahko povem, da imaš glede konektorjev zadaj spet dve verzijeTako da dobiti pravga je že loterija in svetujem ti da se oglasiš na kakšen odpad in na kraju direktno sprobaš, èe bo pasalo. Povem ti da je cena novega pri Malgaju okoli 80 € kar se meni zdi velik preveè za to da ti kaže uro in postaje.
Poklièi na avtoodpad v Litijo (dva meseca nazaj so imel dva megana tam) cena bi mogla biti okoli 30 - 40 €. Velik sreèe
Avtor teme pa verjetno rabi dsiplay za Cabasse radio (drugaèna grafika)
DISPLAY ZA MEGANA 2004
PREVERJENA CENA ZA TA DISPLAY JE 210,00 EUR.
Bom pa brez.
Bom pa brez.
Re: DISPLAY
Pa kakšen je to zaslon za 200 EUR? Lahko sliko, kakšnega iščemo (med delovanjem)?kinimod napisal/-a:Ne nisem dobil.
Če najdete kaj podobnega me prosim obvestite. Cena novega cca 200,00 eur.
Ker so vsaj 3 tipi zaslonov možni...
Jst ti med delovanjem težko pokažem ker ne dela
izgleda pa takole: http://img178.imageshack.us/img178/7668 ... 008zo4.jpg
izgleda pa takole: http://img178.imageshack.us/img178/7668 ... 008zo4.jpg
ne hiti počasi....
Kateri tip imaš?

Uploaded with ImageShack.us

ali

Osvetlitev je verjetno še oranžna za prva dva...

ali

Osvetlitev je verjetno še oranžna za prva dva...