Megane II - Display oz. zaslon za radio

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
dominik111

Megane II - Display oz. zaslon za radio

Odgovor Napisal/-a dominik111 »

Pozdravljeni!

Ali bi kdo vedel, kje bi dobil displej oz. zaslon za Megane II letnik 2004? Potrebujem sredinski zaslon, na katerem se prikazujejo radio, datum, ura in temperatura (tisti na sredini armature).

Kataloška številka dela je 8200107520

Hvala za pomoč
Dominik Curk
Uporabniški avatar
DonLuigi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a DonLuigi »

avto.net, sortiraš po ceni, tako da so razbiti najprej in kličeš

lp,
Luka
Uporabniški avatar
SebaJeba
Kraj: Zagorje ob Savi

Odgovor Napisal/-a SebaJeba »

Imaš dve vrsti teh displayev in sicer z rdečo osvetlitvijo in z belo-sivo osvetlitvijo. Za tega z rdečo osvetlitvijo ti lahko povem, da imaš glede konektorjev zadaj spet dve verzije :wink: Tako da dobiti pravga je že loterija in svetujem ti da se oglasiš na kakšen odpad in na kraju direktno sprobaš, če bo pasalo. Povem ti da je cena novega pri Malgaju okoli 80 € kar se meni zdi velik preveč za to da ti kaže uro in postaje.
Pokliči na avtoodpad v Litijo (dva meseca nazaj so imel dva megana tam) cena bi mogla biti okoli 30 - 40 €. Velik sreče 8)
Uporabniški avatar
janezsko
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a janezsko »

imam 4 megane prinesi starega z sabo pa bova videla lahko me pokličeš na 040 231 781.

lp janez
kinimod
Kraj: Ajdov?°?®ina

še vedno se išče

Odgovor Napisal/-a kinimod »

Še vedno nisem našel omenjega diplaya.
Ali bi kdo vedel kje bi se ta zadeva dobila - po možnosti poceni .

lp
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

SebaJeba napisal/-a:Imaš dve vrsti teh displayev in sicer z rdečo osvetlitvijo in z belo-sivo osvetlitvijo. Za tega z rdečo osvetlitvijo ti lahko povem, da imaš glede konektorjev zadaj spet dve verzije :wink: Tako da dobiti pravga je že loterija in svetujem ti da se oglasiš na kakšen odpad in na kraju direktno sprobaš, če bo pasalo. Povem ti da je cena novega pri Malgaju okoli 80 € kar se meni zdi velik preveč za to da ti kaže uro in postaje.
Pokliči na avtoodpad v Litijo (dva meseca nazaj so imel dva megana tam) cena bi mogla biti okoli 30 - 40 €. Velik sreče 8)
Ne nakladaj no o ceni. Za Clio II (takega za AR, uro, temperaturo) je cena bila na servisu cca 50 EUR kot rezervni del.

Avtor teme pa verjetno rabi dsiplay za Cabasse radio (drugačna grafika)
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
SebaJeba
Kraj: Zagorje ob Savi

Odgovor Napisal/-a SebaJeba »

robertp napisal/-a:
SebaJeba napisal/-a:Imaš dve vrsti teh displayev in sicer z rdečo osvetlitvijo in z belo-sivo osvetlitvijo. Za tega z rdečo osvetlitvijo ti lahko povem, da imaš glede konektorjev zadaj spet dve verzije :wink: Tako da dobiti pravga je že loterija in svetujem ti da se oglasiš na kakšen odpad in na kraju direktno sprobaš, če bo pasalo. Povem ti da je cena novega pri Malgaju okoli 80 € kar se meni zdi velik preveč za to da ti kaže uro in postaje.
Ne nakladaj no o ceni. Za Clio II (takega za AR, uro, temperaturo) je cena bila na servisu cca 50 EUR kot rezervni del.

Avtor teme pa verjetno rabi dsiplay za Cabasse radio (drugačna grafika)
Avtor teme sprašuje o displeyu za Meganu II letnik 2004. Sam imam enak avto letnik 2005 in ni nobenih drugih displeyev, ki kažejo te podatke kot ta, ki je na vrhu-sredine armature. Glede cene displeya pa ti povem, da so cene točne ker sem sam imel probleme z njim in sem šel do Malgaj Trbovlje, kjer so mi ga hoteli NOVEGA prodati za 80 € in sem jim rekel hvalalepa. Odšel sem na odpad v Litijo, kjer so mi rabljenega prodali za 40€. Zdej pa če najdeš kje cenejšega tolikoboljše, ampak na uradnem servisu zelo težko. 8)
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

SebaJeba napisal/-a:
robertp napisal/-a:
SebaJeba napisal/-a:Imaš dve vrsti teh displayev in sicer z rdeèo osvetlitvijo in z belo-sivo osvetlitvijo. Za tega z rdeèo osvetlitvijo ti lahko povem, da imaš glede konektorjev zadaj spet dve verzije :wink: Tako da dobiti pravga je že loterija in svetujem ti da se oglasiš na kakšen odpad in na kraju direktno sprobaš, èe bo pasalo. Povem ti da je cena novega pri Malgaju okoli 80 € kar se meni zdi velik preveè za to da ti kaže uro in postaje.
Poklièi na avtoodpad v Litijo (dva meseca nazaj so imel dva megana tam) cena bi mogla biti okoli 30 - 40 €. Velik sreèe 8)

Avtor teme pa verjetno rabi dsiplay za Cabasse radio (drugaèna grafika)
Avtor teme sprašuje o displeyu za Meganu II letnik 2004. Sam imam enak avto letnik 2005 in ni nobenih drugih displeyev, ki kažejo te podatke kot ta, ki je na vrhu-sredine armature. Glede cene displeya pa ti povem, da so cene toène ker sem sam imel probleme z njim in sem šel do Malgaj Trbovlje, kjer so mi ga hoteli NOVEGA prodati za 80 € in sem jim rekel hvalalepa. Odšel sem na odpad v Litijo, kjer so mi rabljenega prodali za 40€. Zdej pa èe najdeš kje cenejšega tolikoboljše, ampak na uradnem servisu zelo težko. 8)
Je nekaj različnih displayev, odvisno od vgrajenega avtoradia.
Slika
kinimod

DISPLAY ZA MEGANA 2004

PREVERJENA CENA ZA TA DISPLAY JE 210,00 EUR.
Bom pa brez.
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

Iščem isto zadevo in je ni nikjer za dobit.. Ta display je ena velika redkost :mad:

PS: si dokončno obupal ali si ga do sedaj le dobil?
ne hiti počasi....
kinimod

DISPLAY

Ne nisem dobil.
Če najdete kaj podobnega me prosim obvestite. Cena novega cca 200,00 eur.
Uporabniški avatar
robertp

Re: DISPLAY

kinimod napisal/-a:Ne nisem dobil.
Če najdete kaj podobnega me prosim obvestite. Cena novega cca 200,00 eur.
Pa kakšen je to zaslon za 200 EUR? Lahko sliko, kakšnega iščemo (med delovanjem)?

Ker so vsaj 3 tipi zaslonov možni...
Uporabniški avatar
XiWang

Jst ti med delovanjem težko pokažem ker ne dela :D

izgleda pa takole: http://img178.imageshack.us/img178/7668 ... 008zo4.jpg
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
robertp

Kateri tip imaš?
Slika

Uploaded with ImageShack.us
Slika

ali
Slika

Osvetlitev je verjetno še oranžna za prva dva...
Uporabniški avatar
XiWang

Prva slika. osvetlitev je oranžna ja.
ne hiti počasi....
Odgovori