Zaradi obrabljenosti bi bilo potrebno zamenjati "usnjeno-bunko" prestavne rocice na mojem Scenicu 2004. Ali jo je ze kdo od vas poskusal zamenjati? Prosil bi vas za vase nasvete ali postopek kako se to najlazje zamenja in kje oz. po kaksni ceni se to "bunko" lahko nabavi-najugodnejse (ni potrebno, da je originalna)!
Ja kaj pa ste delali s to bunko madona? Jst mam letnik 2000 espaca pa se ni nic znucana....pa dost km na stevcu....
Drugaæ se pa pri meni vzame dol tko, da mors odmontirat sredinsko konzolo in se sname z usnjem vred dol...tko, mogoce je tam podobno...
Tudi sam si zelim novo rocico, vendar je na servisu pregresno draga, mislim da okoli 50-60eur. Po E-buyu pa nocejo poslat v Slo, ce kaj najdes me obvesti!
Baje se pa samo na trdo potegne dol ampak to lahka reces tud na servisu, da ti dol cuknejo:).
Mozno da ima espace drugacno bunko. Na cliotu 1 se tudi ni nikol znucala, clio2 je pa star 3 leta in je ze boga, predvsem prestavna shema se izbrise in rata del kjer je bilo prej srebrno crn.
Najlazje jo je razrezati in vzeti dol, drugo pa samo nabijes gor, pa je.
exr napisal/-a:kot ze receno samo potegnes dol in nabijes drugo gor. je pa res, da je treba orng potegnt, da gre dol.
Ja ok se pravi jo moraš živalsko dol potegnt k jest sem probu zloo zloo močno pa nikakor ne gre, sam tuki se mi poraja eno vprašanje, če ti to živalsko dol vlečeš, kaj ni možnosti da poškoduješ kej, pomoje da je al kako, ma jest nevem ker tele se je to spomnu da se jo tko nabije gor katastrofa res..
meganeman napisal/-a:Tudi sam si zelim novo rocico, vendar je na servisu pregresno draga, mislim da okoli 50-60eur. Po E-buyu pa nocejo poslat v Slo, ce kaj najdes me obvesti!
Baje se pa samo na trdo potegne dol ampak to lahka reces tud na servisu, da ti dol cuknejo:).
hehe ko sprašujejo kako vam je ratal to uničit...enostavno evo po 2h letih mam vs usnje že obdrajsan na ročici...razlog: uporaba prstanov in nepravilno/nepazlivo šaltanje
drugače pa poglej na youtubu, malo morje tega;)
ne, mislim da to ni pametna ideja
razn če maš željo švasat v avtu, lahko odrežeš na sredini
al pa če na kak drugačen način potem spojiš zadevo skupaj...(ne vem prvo kar mi pade na pamet je navoj na obeh straneh in matica za štukat)