MENJAVA "BUNKE" NA PRESTAVNI ROCICI!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
astor

MENJAVA "BUNKE" NA PRESTAVNI ROCICI!

Odgovor Napisal/-a astor »

Pozdravljeni!

Zaradi obrabljenosti bi bilo potrebno zamenjati "usnjeno-bunko" prestavne rocice na mojem Scenicu 2004. Ali jo je ze kdo od vas poskusal zamenjati? Prosil bi vas za vase nasvete ali postopek kako se to najlazje zamenja in kje oz. po kaksni ceni se to "bunko" lahko nabavi-najugodnejse (ni potrebno, da je originalna)!

Hvala za vase komentarje in informacije.

LP,
Astor
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Ja kaj pa ste delali s to bunko madona? Jst mam letnik 2000 espaca pa se ni nic znucana....pa dost km na stevcu....
Drugaæ se pa pri meni vzame dol tko, da mors odmontirat sredinsko konzolo in se sname z usnjem vred dol...tko, mogoce je tam podobno...
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Tudi sam si zelim novo rocico, vendar je na servisu pregresno draga, mislim da okoli 50-60eur. Po E-buyu pa nocejo poslat v Slo, ce kaj najdes me obvesti!

Baje se pa samo na trdo potegne dol ampak to lahka reces tud na servisu, da ti dol cuknejo:).
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Mozno da ima espace drugacno bunko. Na cliotu 1 se tudi ni nikol znucala, clio2 je pa star 3 leta in je ze boga, predvsem prestavna shema se izbrise in rata del kjer je bilo prej srebrno crn.
Najlazje jo je razrezati in vzeti dol, drugo pa samo nabijes gor, pa je.
Slika
scrat

Odgovor Napisal/-a scrat »

jst sm mogu pr meganu II rezat pa se sm jo tezko dol dubu...
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

kot ze receno samo potegnes dol in nabijes drugo gor. je pa res, da je treba orng potegnt, da gre dol.
We are forced to act as if we are free...
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

kot ze receno samo potegnes dol in nabijes drugo gor. je pa res, da je treba orng potegnt, da gre dol.
We are forced to act as if we are free...
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Stupo napisal/-a:Najlazje jo je razrezati in vzeti dol, drugo pa samo nabijes gor, pa je.
drgac je novs dubu dol :wink:

mislm pa da je nova na original reno servisu.. z novi model ( katera im vgravirane stevilke ) 67eur :wink:
Slika
lazo23

Odgovor Napisal/-a lazo23 »

exr napisal/-a:kot ze receno samo potegnes dol in nabijes drugo gor. je pa res, da je treba orng potegnt, da gre dol.
Ja ok se pravi jo moraš živalsko dol potegnt k jest sem probu zloo zloo močno pa nikakor ne gre, sam tuki se mi poraja eno vprašanje, če ti to živalsko dol vlečeš, kaj ni možnosti da poškoduješ kej, pomoje da je al kako, ma jest nevem ker tele se je to spomnu da se jo tko nabije gor katastrofa res..
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

meganeman napisal/-a:Tudi sam si zelim novo rocico, vendar je na servisu pregresno draga, mislim da okoli 50-60eur. Po E-buyu pa nocejo poslat v Slo, ce kaj najdes me obvesti!

Baje se pa samo na trdo potegne dol ampak to lahka reces tud na servisu, da ti dol cuknejo:).
Sej na ebayu pošiljajo v SLO? Ebay.co.uk Evo za laguno: http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-LAGUNA-BL ... 519851f08c
Slika
bobo.89

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

hehe ko sprašujejo kako vam je ratal to uničit...enostavno :D evo po 2h letih mam vs usnje že obdrajsan na ročici...razlog: uporaba prstanov in nepravilno/nepazlivo šaltanje :D
drugače pa poglej na youtubu, malo morje tega;)
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Dolfe

Odgovor Napisal/-a Dolfe »

meganeman napisal/-a:Evo takoel je naredil kolega:

https://picasaweb.google.com/karlovric/ ... directlink#
Hmm, odžagati (skrajšati) jo potem takem ni mogoče?
Uporabniški avatar
drejc88
Kraj: trbovlje

Odgovor Napisal/-a drejc88 »

ne, mislim da to ni pametna ideja :)
razn če maš željo švasat v avtu, lahko odrežeš na sredini :wink:
al pa če na kak drugačen način potem spojiš zadevo skupaj...(ne vem prvo kar mi pade na pamet je navoj na obeh straneh in matica za štukat)
Odgovori