Steklena pomièna streha

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
denisdeco

Steklena pomièna streha

Odgovor Napisal/-a denisdeco »

Živjo,

Zamina me, èe je kdo lastnik ali ima izkušnje s pomiènimi steklenimi strehami pri Renaultih oz. pri Scenicih.

Zadnjiè sem se z nekom pogovarjal in mi je svetoval naj ne kupim pomiène steklene strehe, saj baje ne tesnijo dobro, naj bi se slišal veter pri višjih hirostih.

Ali je kdo že slišal za to oz. ali so steklene strehe dovolj kvalitetne, da zatesnijo zvok in vodo?
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

jst jo imam na twingotu 2 pa nimam nobenih pritožb. pri dežju nič ne pušča samo če debele kaplje padajo malo bolj ropota drugače pa je meni steklena streha fenomenalna.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
brgley

Odgovor Napisal/-a brgley »

meni se pri avantime-u pri cca.220 km/h začne slišati hrup pri panorami..sicer pa takšna hitrost ni vsak dan..
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

brgley napisal/-a:meni se pri avantime-u pri cca.220 km/h začne slišati hrup pri panorami..sicer pa takšna hitrost ni vsak dan..
To še ni nič,,,meni šele tm pri 320km/h + začne ropotat..... :)
Prosim lepo....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
rslove
Kraj: Odpad renojev ;)

Odgovor Napisal/-a rslove »

Pri hitrostih nad 130 se veter bolj čuje.
Tesnenje namojem ni proglema, sem pa že bran na forumih, da so imeli težave.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Sodelavec ima Scenica in ga ravno zaradi tega prodaja, ker streha ne tesni dobro :roll: pri hitrosti nad 130 postane baje nevzdržno... aja, kupil je popolnoma novega in na servisu pravijo, da je to normalno :roll: WTF???
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Sam strehe zaradi vetra ne slišim, ne glede na hitrost. Se jo pa sliši če niso vodila čisto čista in takrat ropota tudi na najmanjši grbinici. Mi je bilo rečeno, da ropota ker niso vodila namazana, jih mazal k norc pa nič bolje, nato popizdu, vse razstavu, spucu in nazaj sestavu brez mazanja in glej glej, tišina!
Odgovori