Steklena pomièna streha
Steklena pomièna streha
Živjo,
Zamina me, èe je kdo lastnik ali ima izkušnje s pomiènimi steklenimi strehami pri Renaultih oz. pri Scenicih.
Zadnjiè sem se z nekom pogovarjal in mi je svetoval naj ne kupim pomiène steklene strehe, saj baje ne tesnijo dobro, naj bi se slišal veter pri višjih hirostih.
Ali je kdo že slišal za to oz. ali so steklene strehe dovolj kvalitetne, da zatesnijo zvok in vodo?
Zamina me, èe je kdo lastnik ali ima izkušnje s pomiènimi steklenimi strehami pri Renaultih oz. pri Scenicih.
Zadnjiè sem se z nekom pogovarjal in mi je svetoval naj ne kupim pomiène steklene strehe, saj baje ne tesnijo dobro, naj bi se slišal veter pri višjih hirostih.
Ali je kdo že slišal za to oz. ali so steklene strehe dovolj kvalitetne, da zatesnijo zvok in vodo?
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Sam strehe zaradi vetra ne slišim, ne glede na hitrost. Se jo pa sliši če niso vodila čisto čista in takrat ropota tudi na najmanjši grbinici. Mi je bilo rečeno, da ropota ker niso vodila namazana, jih mazal k norc pa nič bolje, nato popizdu, vse razstavu, spucu in nazaj sestavu brez mazanja in glej glej, tišina!