Sem prej že prebral vse teme na forumu o tem kar me zanima, toda nisem našel ustreznih informacij, tako da odpiram novo temo (samo povem, da ne bo potem razburjanja zakaj toliko novih tem)
Torej avto; Renault Megane Cabrio oz. isto k Coupe letnik 99"..
Zanima me; samo zamenjava originalnih vzmeti ali pa komplet menjava mortizerjev z športnimi
Željen učinek; prioritetno avto prizemljiti vsaj za 30mm, ter seveda stršati vzmetenje za boljšo lego v ovinkih
Cena; na razpolago cca. 300-400€
-------------------------------------------------------------------------------------
Torej sedaj me zanima kaj priporočate samo vzmeti ( H&R, Eibach...) ter tršati in obnoviti obstoječe amortizerje ali komplet menjava za kake gewinde nastavljive po višini ??
Pa prosil bi za čim več informacij ker nisem neki expert.. torej kako je z to torzijo zadaj ( jeb*ni Renoji hehe ), katere proizvajalce priporočate, ter kake linke če mate oz. naslov kjer ugodno prodajajo taka vzmetenja (pa ne kakega A3M-a pa kej tazga, sej veste kaj mislm)
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem
lol.. pa ne brat spodaj kolkokrat je bil popravljen post k mi je net 100x vmes zašteknu haha