Skoraj nimam pripomb... naj ti lepo služu še naprej
Glede kolektorja je pa to klasika pri meganih... okoli 120k.. km naprej se to dogaja... pri mojem je blo isto in sem ga dal 1 mesec nazaj zašvasat in upam da bo držalo

Res je ni glih za polirat, sam sijaj je pa res hud, pa prah se ga ne prime takoj, pa dež odteče fajn. Zunaj je deževal pridem ven, vsi avti mokri, rjavi od kaplic, moj pa se sveti kot da je bil opran 2min nazaj, vredna denarja tale pasta, ga ne rabiš 1 tedn prat pa se svetigagi´d hype napisal/-a:Tale 3M finish pasta je res huda.. Sicer ne polira glih prask ven, sijaj je pa res globok, ful lepo zgleda
kje bi se pa dalo tole pasto dobit,če se da v okolici Novega mestaMarcY napisal/-a:Res je ni glih za polirat, sam sijaj je pa res hud, pa prah se ga ne prime takoj, pa dež odteče fajn. Zunaj je deževal pridem ven, vsi avti mokri, rjavi od kaplic, moj pa se sveti kot da je bil opran 2min nazaj, vredna denarja tale pasta, ga ne rabiš 1 tedn prat pa se svetigagi´d hype napisal/-a:Tale 3M finish pasta je res huda.. Sicer ne polira glih prask ven, sijaj je pa res globok, ful lepo zgleda
Ja sm mojo pelo na večerjoManIAK napisal/-a:Si ga piču proti tepanju zajle..