Megane coupe 1.6 16v by Marac (lajšanje...)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Ta Coupe je res svetoven.. se ti pa prav vidi da maš okus oz. da mava isti okus hehe :D
Skoraj nimam pripomb... naj ti lepo služu še naprej :wink:

Glede kolektorja je pa to klasika pri meganih... okoli 120k.. km naprej se to dogaja... pri mojem je blo isto in sem ga dal 1 mesec nazaj zašvasat in upam da bo držalo :wink:
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Hvala lepa 8) se trudim :D
Ja kolektor je bol bogo naret za to serijo :D čeprav men zdaj drži že 9 mesecev od kar sem ga zavaril doma.
Imel sem v mislih supersprint kolektor, vendar sem se zboril da bom sedaj čez teden v mbju, tako da ne rabim avto kot nujno prevozno sredstvo, pa mam plan čez zimo f7r dat v mojga megana :D sam mormo prvo najdit mašino.
last update.
Kayaba Ultra SR spredaj + kw vzmeti, zadaj pa Kayaba Gas-A-Just
Sedaj pa res grem enkrat na raceland, da sprobam zadevo.
Slika
Slika
Slika
Slika

Ena zanimivost. Hranim vse račune, ko sem kaj kupil na megana, od servisev do rezervnih delov. V 9 mesca lastništva je že cifra proti 2k. Me kr stisne ko seštejem skupaj :shock:
Slika

Ko mam dober dan pa je sončno pa ga vedn namažem z Slika

Kako vem kdaj je treba pri nas pokosit, imam posebno merco - avto :P
Slika
Zadnjič spremenil MarcY, dne 14 Mar 2011, 15:26, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Tale 3M finish pasta je res huda.. Sicer ne polira glih prask ven, sijaj je pa res globok, ful lepo zgleda :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
MarcY

gagi´d hype napisal/-a:Tale 3M finish pasta je res huda.. Sicer ne polira glih prask ven, sijaj je pa res globok, ful lepo zgleda :wink:
Res je ni glih za polirat, sam sijaj je pa res hud, pa prah se ga ne prime takoj, pa dež odteče fajn. Zunaj je deževal pridem ven, vsi avti mokri, rjavi od kaplic, moj pa se sveti kot da je bil opran 2min nazaj, vredna denarja tale pasta, ga ne rabiš 1 tedn prat pa se sveti :D
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Ej res čeden meganček-tut jaz imam poleg Lagune dCi še megana 1.6 16V. Avto dobr gre pa mal popije. Je letnik 99 prevoženih pa 232 tisoč. Res super avto :wink:
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
BlueAngel
Kraj: NM

Odgovor Napisal/-a BlueAngel »

MarcY napisal/-a:
gagi´d hype napisal/-a:Tale 3M finish pasta je res huda.. Sicer ne polira glih prask ven, sijaj je pa res globok, ful lepo zgleda :wink:
Res je ni glih za polirat, sam sijaj je pa res hud, pa prah se ga ne prime takoj, pa dež odteče fajn. Zunaj je deževal pridem ven, vsi avti mokri, rjavi od kaplic, moj pa se sveti kot da je bil opran 2min nazaj, vredna denarja tale pasta, ga ne rabiš 1 tedn prat pa se sveti :D
kje bi se pa dalo tole pasto dobit,če se da v okolici Novega mesta 8)
Državni prvak v kategoriji PRO STREET ter pokalni prvak severno vzhodne slovenije v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!(20 STYLING AWARDS )
Uporabniški avatar
MarcY

js sm pasto in krpico naročil na mimovrste :) poglej gor je pa nekaj čez 10e pasta :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

http://www.transcon.si/index.php?cat_id=3

Naročiš in dobiš v roku tedna.. :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
BlueAngel
Kraj: NM

Odgovor Napisal/-a BlueAngel »

tnx obema :wink:
Državni prvak v kategoriji PRO STREET ter pokalni prvak severno vzhodne slovenije v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!(20 STYLING AWARDS )
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Si ga piču proti tepanju zajle.. :)
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Talbice si še nalimaj gor.. jaz sem svoje ravno danes :wink:
Uporabniški avatar
MarcY

ManIAK napisal/-a:Si ga piču proti tepanju zajle.. :)
Ja sm mojo pelo na večerjo :P titi rs je že bil na levem pasu haha, gledam js kaj skače men na pas in seveda je bil manIAK, sam v oči pa padeš z rsom na 400m :D prava bomba je 8) sam pazi se konjiških policajev, pa še zjutri radi stojijo tam ko si prehiteval, naprej od hoferja al kaj je tam :D
se odločam če bom čez zimo celega barval zato še nočem nalimat tablic. Bolj me vleče da bi šparal za rsa :D
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Jaz sem mel namen dat f7r v svojga. Motor in menjalnik sem imel že doma. Fizično paše brez problema. Ostalo pa hm... nazadnje sem motor in menjalnik prodal, verjemi da z razlogom.
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Kaj se jaz z teboj srečam vsaki dan nekaj čez 14. uro?
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

MarcY napisal/-a: Bolj me vleče da bi šparal za rsa :D
Pravilno. Šparaj, nebo ti žal.. :lol: Javi ko boš mel čas, sem ti eno testno oblubu...
Odgovori