V tej Laguni, sem ga mel že vgrajenga, pa je blo pol treba samo še mal ponastavit zadeve, to pa mi je delal Sigas (gorenja vas pri Šk. Loki), medtem ko imamo doma (ženska vozi) še 323F mazdo (1997 letnk), pa smo jo dal predelat na Jesenice na Dolenjskem (Sigas isto) in je investicija koštala 1100 EUR, kar se mi ne zdi spet tok drago oz. ugodneje od konkurence, pa še homo-lomo so mi kar oni use uštimal.
Je pa tko, čist odvisn kok se voziš, men npr. pri tej kilometrini, se zadeva hitr obrača, da ne rečem da ko maš enkat v glavi kok pocen se pelješ, se še s tolk večimu veselem vsedeš v makino!
Dejstvo pa je, da kdor bo menju avto čez 1 let (pa da v tem letu ne namerava prevozit 50 al več tavžnt km in da nima lih kakega stroja s 350 KM), takmu se tovrstna vgradnja NE izplača oz. ne bo rentabilna v tok kratkmu cajtu!
Kar se pa bencinskih tiče, jih je u LJ in bližnji okolci že pomoje ene 10, tko da ni več taka panika kok pred 5 in več leti!
Najcenejše gorivo je pa še vedno na Verovškovi, nasprot Leka!
Kar se pa učinka plina na motor tiče (nisem sicer mehankar al nek expert), pa naj bi motor če deluje na plin deloval dvakrat dlje (poveča se tut interval menjave olja, ker olje sploh ni nič zapacan), za okolje pa je tut izpuh pri plinu precej blagodejen, v primerjavi z benzom!