Clio trese
Clio trese
Lep pozdrav
Včeraj sem kupil cliota 1.5dci, letnik 2004. Avto je odličen ampak sem eno stvar opazil. Avto mi pri vožnji trese. Imel je prej zimske gume gor in so tudi tresle. Pa sem mislil, da bom dal letne gor pa bo stvar rešena. Sicer so letne gume kar slabe ampak vseeno trese. Nekje sem prebral, da je lahko tudi sklopka kriva. pa sem probal zategnil roćno in avto lepo počepne. Je možno da so in zimske in letne zanič? Ali so mogoče felge? Ali kaj drugega?
Kakšne ideje kaj bi lahko bilo?
Hvala
Včeraj sem kupil cliota 1.5dci, letnik 2004. Avto je odličen ampak sem eno stvar opazil. Avto mi pri vožnji trese. Imel je prej zimske gume gor in so tudi tresle. Pa sem mislil, da bom dal letne gor pa bo stvar rešena. Sicer so letne gume kar slabe ampak vseeno trese. Nekje sem prebral, da je lahko tudi sklopka kriva. pa sem probal zategnil roćno in avto lepo počepne. Je možno da so in zimske in letne zanič? Ali so mogoče felge? Ali kaj drugega?
Kakšne ideje kaj bi lahko bilo?
Hvala
Sočutje in dobrota sta ključni vrlini v življenju
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Evo bil sem v Levcu na reno servisu. Tam so mi rekli, da je zanič nosilec motorja. Potem sem šel še k enem mehaniku. Je šel se malo peljat in potem ko je prišel nazaj je dvignil havbo in mi je tudi on rekel da je ta nosilec hin. Ga je malo pomigal in ma res kr dosti lufta. Je pa zgornji levi nosilec. Cena je pa okrog 150e.
Sočutje in dobrota sta ključni vrlini v življenju
To si kupil na renault servisu?helmut napisal/-a:Evo bil sem v Levcu na reno servisu. Tam so mi rekli, da je zaniè nosilec motorja. Potem sem šel še k enem mehaniku. Je šel se malo peljat in potem ko je prišel nazaj je dvignil havbo in mi je tudi on rekel da je ta nosilec hin. Ga je malo pomigal in ma res kr dosti lufta. Je pa zgornji levi nosilec. Cena je pa okrog 150e.
Ko sem ga jaz kupil pri anetu je bil precej cenejši.
Kje ti je treslo avto? Povsod ali samo na luknjah/grbinah na cesti?helmut napisal/-a:Če ima kdo podoben problem kot sem ga imel jaz torej z tem tresenjem lahko povem, da je bilo pri meni kriv nosilec motorja. Sem ga dal zamenjati in zdaj je vse ok. Tako da ni bilo potrebe menjati amortizerjev, končnikov...
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique