vprašanje za megana III

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
delapi

vprašanje za megana III

Odgovor Napisal/-a delapi »

pozdravljeni,zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z novim meganom,saj se odločam za nakup novega megana 1,5 dci 105 km,karavan!sedaj imam megana II,pa me zanima,če se je izbolšala kaj kvaliteta,ali je samo na pogled drugačen.z sedanjim nisem nevem kako zadovoljen.hvala za odgovore.
MrOizo

Odgovor Napisal/-a MrOizo »

kupi VW :D
delapi

hvala :smt005
Uporabniški avatar
sabla

Odgovor Napisal/-a sabla »

MrOizo napisal/-a:kupi VW :D
A praviš da so novi megani slab proizvod?
Kakšne motnje in težave se pojavljajo z novim meganom?

LP
delapi

to tudi mene zanima!
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Če vprašaš mene, se zaenkrat še niti ne more kaj preveč pokazati. Aktualni model je vseeno zunaj komaj eno leto.
delapi

ja,to je res.ogledal sem si ga,pa se mi zdi vsaj na prvi pogled kvalitetnejši.moj je sedaj star tri leta in ima 40k.km.,pa se pojavljajo določeni problemi,ki pa res niso povezani z motorjem,ampak parajo živce!zato pa me zanima če je kaj boljše pri novem modelu!
bojan

jaz ga imam sedaj kakega pol leta...

Odgovor Napisal/-a bojan »

Pozdravljeni...

No jaz ga imam sedaj kakega pol leta...(prej pa megane II 1.9dci)

Kvaliteta avta....druga dimenzija...no comment.

Jaz komentarjev nimam edino to:

Imeli smo že serijko napako. Ko se je začela konktrtna zima naj je crknil nek modul za klimo (pač ventilator gretja ni delal). So zamenjali modul. in je avto OK.

Ker pa je prej vozil 1.9 dci in sedaj kupil 1.6 16 V pa lahko samo rečem.....NAPAKA!! (To sem naredil jaz)

Ker mi je na prejšnjem šla turbina (jah jebat ga) sem se odločil da nočem več slišat za reno dci......in kupil 16V.....

Avto žre kot da bi imel športni avto ...... žalost...

lp Bojan
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: jaz ga imam sedaj kakega pol leta...

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Jah 16. 16V pije bl kt ne 8 litrov, kakor koli obrneš...mesto 10 litrov. Za 1.6 motr pa lahko rečem da je porazen v meganu3, zgleda da je pretežek avto za to kartoserijo.
1.9dci bi mu bolj pasal, bolj potegne, manjša poraba je...in na koncu koncev si spet na istem ko odpizdi turbino, šobe in črpalko....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
delapi

hja hvala za te informacije!zgleda da bo res treba zamenjat znamko,pa bomo viddeli!
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Avto je dost težak in 1.6 16v se kr mantra da ga kam premakne. Zato tudi taka poraba. Z 2.0 bi mel verjetno isto porabo samo bi se malo bolj vse skup premikalo. Dizli pa nekje od leta 2005 dalje nimajo večjih problemov. Še vedno so ampak ne pa to kar je bilo nekje od 2001 do 2003-04. Servisni interval delaš na 15.000 pa turbina dost dlje zdrži.
Odgovori