vprašanje za megana III
vprašanje za megana III
pozdravljeni,zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z novim meganom,saj se odločam za nakup novega megana 1,5 dci 105 km,karavan!sedaj imam megana II,pa me zanima,če se je izbolšala kaj kvaliteta,ali je samo na pogled drugačen.z sedanjim nisem nevem kako zadovoljen.hvala za odgovore.
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
jaz ga imam sedaj kakega pol leta...
Pozdravljeni...
No jaz ga imam sedaj kakega pol leta...(prej pa megane II 1.9dci)
Kvaliteta avta....druga dimenzija...no comment.
Jaz komentarjev nimam edino to:
Imeli smo že serijko napako. Ko se je začela konktrtna zima naj je crknil nek modul za klimo (pač ventilator gretja ni delal). So zamenjali modul. in je avto OK.
Ker pa je prej vozil 1.9 dci in sedaj kupil 1.6 16 V pa lahko samo rečem.....NAPAKA!! (To sem naredil jaz)
Ker mi je na prejšnjem šla turbina (jah jebat ga) sem se odločil da nočem več slišat za reno dci......in kupil 16V.....
Avto žre kot da bi imel športni avto ...... žalost...
lp Bojan
No jaz ga imam sedaj kakega pol leta...(prej pa megane II 1.9dci)
Kvaliteta avta....druga dimenzija...no comment.
Jaz komentarjev nimam edino to:
Imeli smo že serijko napako. Ko se je začela konktrtna zima naj je crknil nek modul za klimo (pač ventilator gretja ni delal). So zamenjali modul. in je avto OK.
Ker pa je prej vozil 1.9 dci in sedaj kupil 1.6 16 V pa lahko samo rečem.....NAPAKA!! (To sem naredil jaz)
Ker mi je na prejšnjem šla turbina (jah jebat ga) sem se odločil da nočem več slišat za reno dci......in kupil 16V.....
Avto žre kot da bi imel športni avto ...... žalost...
lp Bojan
Re: jaz ga imam sedaj kakega pol leta...
Jah 16. 16V pije bl kt ne 8 litrov, kakor koli obrneš...mesto 10 litrov. Za 1.6 motr pa lahko rečem da je porazen v meganu3, zgleda da je pretežek avto za to kartoserijo.
1.9dci bi mu bolj pasal, bolj potegne, manjša poraba je...in na koncu koncev si spet na istem ko odpizdi turbino, šobe in črpalko....
1.9dci bi mu bolj pasal, bolj potegne, manjša poraba je...in na koncu koncev si spet na istem ko odpizdi turbino, šobe in črpalko....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Avto je dost težak in 1.6 16v se kr mantra da ga kam premakne. Zato tudi taka poraba. Z 2.0 bi mel verjetno isto porabo samo bi se malo bolj vse skup premikalo. Dizli pa nekje od leta 2005 dalje nimajo večjih problemov. Še vedno so ampak ne pa to kar je bilo nekje od 2001 do 2003-04. Servisni interval delaš na 15.000 pa turbina dost dlje zdrži.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG