clio 1.8 16v willy wannabe
clio 1.8 16v willy wannabe
No da bo še en ventilar več na netu naj predstavim še mojega in sicer avto je letnik 1994 prevoženih 183.ooo km, modre barve, angel eyes, original feltne od 19-ke(ki upam da bodo slej ko prej zamenjane), zadnji športni lonec momo(ki bo tudi zamenjan ta mi niti malo ni všeč), ima tudi notranji tepih od williamsa in pa ima tudi od willya podvozje, temnjene pa so tudi vsa stekla(maximalno)
plani pa so sledeči:menjati feltne, izpuh, malo avtoakustike, ter zadnji strešni spojler
zaenkrat toliko od mene
lp dzimy
plani pa so sledeči:menjati feltne, izpuh, malo avtoakustike, ter zadnji strešni spojler
zaenkrat toliko od mene
lp dzimy
Zadnjič spremenil dzimy, dne 25 Avg 2009, 21:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Naložiš jih lahko preko www.slikomat.com, poiščeš sliko, pol tam nastaviš-za forume- , pol pritisneš naloži, se ti odpre nova stran, skopiraš zadnji link..pol si odpreš renaultovo stran, pritisneš img-skopiraš link zraven in pritisneš še enkrat img* ..to je vsa umetnost.
Ja sej vem, da je malo zakomplicirano, no glavno da si zrihtal
in da si lahko malo bolj podrobno pogledamo tvojega ventilarja
..drugače pa glede avta, zgleda kar ohranjen, ja felne moraš menjat na original od ventilarja..kaj pa sedeži so original pa so samo preoblečeni al so od kakega drugega avta? ..
No krasno, še en ventilar! Kaj češ boljšga?
Zgleda lepo ohranjen. Res, da bi jaz še par stvari spremenil, da bi bil takšen kot bi hotel a vseeno, lepo, da jih je še nekaj takih, ki so mu ti avti všeč. Kar se platišč tiče, te bodo v redu, ker je to Ph2 in ta platišča so se vgrajevala nanj, le pokrovi platišč so bili v temnejšem odtenku.
Vidim, da želiš dati spojler. Upam, da boš dal tapravega. No, za vsak slučaj ti prilepim sliko originalnega, ker ta najbolje paše.

Naj ti služi.

Vidim, da želiš dati spojler. Upam, da boš dal tapravega. No, za vsak slučaj ti prilepim sliko originalnega, ker ta najbolje paše.

Naj ti služi.
Speedline Turini so se vgrajevale na Renault Clio Trophy.

Clio 1.8 16v Grand Prix je imel enaka platišča kot jih imaš sedaj.
Drugače pa so Turini super izbira ampak obvezno v 16 colski izvedbi in v beli barvi
http://www.sr4000.com/beta/showoff/512/ ... rand_p.htm

Clio 1.8 16v Grand Prix je imel enaka platišča kot jih imaš sedaj.
Drugače pa so Turini super izbira ampak obvezno v 16 colski izvedbi in v beli barvi
http://www.sr4000.com/beta/showoff/512/ ... rand_p.htm