clio 1.8 16v willy wannabe

Predstavite Vašega Renault-a
dzimy

clio 1.8 16v willy wannabe

Odgovor Napisal/-a dzimy »

No da bo še en ventilar več na netu naj predstavim še mojega in sicer avto je letnik 1994 prevoženih 183.ooo km, modre barve, angel eyes, original feltne od 19-ke(ki upam da bodo slej ko prej zamenjane), zadnji športni lonec momo(ki bo tudi zamenjan ta mi niti malo ni všeč), ima tudi notranji tepih od williamsa in pa ima tudi od willya podvozje, temnjene pa so tudi vsa stekla(maximalno)

plani pa so sledeči:menjati feltne, izpuh, malo avtoakustike, ter zadnji strešni spojler

zaenkrat toliko od mene
lp dzimy
Zadnjič spremenil dzimy, dne 25 Avg 2009, 21:38, skupaj popravljeno 1 krat.
dzimy

p.s kako se naloži slike? :oops:
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

Naložiš jih lahko preko www.slikomat.com, poiščeš sliko, pol tam nastaviš-za forume- , pol pritisneš naloži, se ti odpre nova stran, skopiraš zadnji link..pol si odpreš renaultovo stran, pritisneš img-skopiraš link zraven in pritisneš še enkrat img* ..to je vsa umetnost.
dzimy

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

mij le ratal te slike usposobt :mad:
Zadnjič spremenil dzimy, dne 25 Avg 2009, 21:35, skupaj popravljeno 5 krat.
Uporabniški avatar
gaši

bo šlo?
dzimy

gaši napisal/-a:bo šlo?
je šlo ampak komaj :oops:
hvala ti :wink:
Uporabniški avatar
gaši

Ja sej vem, da je malo zakomplicirano, no glavno da si zrihtal :wink: in da si lahko malo bolj podrobno pogledamo tvojega ventilarja :D ..drugače pa glede avta, zgleda kar ohranjen, ja felne moraš menjat na original od ventilarja..kaj pa sedeži so original pa so samo preoblečeni al so od kakega drugega avta? ..
dzimy

ma ne wem če bojo glih vetrnice drugače bi dal najraje od willya felge gor sam toj mišn imposibl :roll: drugače sedeži so pa original in so samo preoblečeni v usnje

lp dzimy
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

No krasno, še en ventilar! Kaj češ boljšga? :) Zgleda lepo ohranjen. Res, da bi jaz še par stvari spremenil, da bi bil takšen kot bi hotel a vseeno, lepo, da jih je še nekaj takih, ki so mu ti avti všeč. Kar se platišč tiče, te bodo v redu, ker je to Ph2 in ta platišča so se vgrajevala nanj, le pokrovi platišč so bili v temnejšem odtenku.

Vidim, da želiš dati spojler. Upam, da boš dal tapravega. No, za vsak slučaj ti prilepim sliko originalnega, ker ta najbolje paše.

Slika

Naj ti služi.

:wink:
Slika
dzimy

ja ja neki tazga iščem :P feltne pa tudi take kot so na sliki :twisted: no ja mam več favoritov ampak te zmagajo :twisted:
jufek

Odgovor Napisal/-a jufek »

ja pa iščeš 2012!? poklič tega modela, pa ga vprašaj, če ti jih proda.
Slika
dzimy

sm že klicou nič bat je reku da sem že ta 5-ti ki ga kliče zarad feltn proda samo v kompletu z avtom :roll:
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

No moje mnenje o avtu itak že veš.Zamenaš še avspuh pa si zmagou.Kar se pa feltn tiče so pa tele 2012 že mal preživete tko,da rajš najdi kej bol izvirnega. :wink: Če pa že vstrajaš pri njih pa obvezno 16 col.
dzimy

ma drugače so mi hude tudi speedline tunini ki so bile na cliu 1.8 16v grand prix ampak to seo pa še večje sanje kot 2012:P
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Speedline Turini so se vgrajevale na Renault Clio Trophy.

Slika

Clio 1.8 16v Grand Prix je imel enaka platišča kot jih imaš sedaj.

Drugače pa so Turini super izbira ampak obvezno v 16 colski izvedbi in v beli barvi ;)

http://www.sr4000.com/beta/showoff/512/ ... rand_p.htm
Slika
Odgovori