Vceraj se mi je na krozisci prizgala lucka za servis(oni rumeni kluc) ter na displayu znak za esp, zanima me kje so senzori za esp da poglejam, da ni kaksen kabel pretrgan aja mam pa zvito prvo desno felgo(cisto malo) ampak do zaj ni blo problema.
p.s. kolko pride priklop avta na tester pa brisanje napake ce je le ta, sem iz ptuja
Vceraj se mi je na krozisci prizgala lucka za servis(oni rumeni kluc) ter na displayu znak za esp, zanima me kje so senzori za esp da poglejam, da ni kaksen kabel pretrgan aja mam pa zvito prvo desno felgo(cisto malo) ampak do zaj ni blo problema.
p.s. kolko pride priklop avta na tester pa brisanje napake ce je le ta, sem iz ptuja
lp denis
Priklop na tester in brisanje napake ti ne bo resilo tezave.
Tester bo le pokazal kateri senzor tocno je hin in ta se nato zamenja, nato se z testerjem pobrisejo napake in to je to.
Na Renault servisu v Mengsu - Avto Car je bil nazadnje priklop 15eur. ( se pravi diagnoza napake ).
Pa ti sedaj dela ESP ali ne. Meni se je na prejsnji laguni (2003) enkrat kot sem speljal dol z trajekta ravno tako prizgala luc za ESP in ESP taktra ni deloval. Potem pa sem avto ugasnil, izvlekel kartico in ga ponovo vzgal in potem lucka vec ni svetla in ESP je deloval naprej!
se vedno sveti, sn odklopo akumolator za 10min, menjo prvo desno felgo(dal rezervo gor), pa se vedno sveti, grem v pondelek na servis sam upam da nebo drago recesija pa take fore
je serijska napaka ... !!! crknil pa ti je esp racunalnik (cena tam okol 1000 eu)!!
ampak hvala bogu je priznana serijska ...
jaz sem sel v avtohiso terbuc v dornavo in so mi tam resili problem ... mehanik je samo pogledal avto, ko sem mu povedal kaj se je zgodilo in je ze postavil dignozo!
meni isto, neka enoto (esp, abs) je pa notri vnicen neki senzor pritiska za esp, hvalabogi da gre pod garancijo(drugac pa je strosek cca. 1200eur), baje pa redno crkavlejo