Megane II - neprijeten vonj klime
Megane II - neprijeten vonj klime
Ubadam se z neprijetnim vonjem po vlagi ob vklopljeni klimatski napravi. Kupil sem spray za klime, ki sem ga sicer "nasprical" po vseh odprtinah za zrak in tam kjer je mikrofilter vendar to ni dovolj.
Vonj je se vedno prisoten.
Kot mi je bilo receno, naj bi se to razprsilo na posebno mesto, kjer se nabira vlaga in posledicno bakterije.
Ali kdo ve, kje tocno na meganu je ta cev ?
LP
M
Vonj je se vedno prisoten.
Kot mi je bilo receno, naj bi se to razprsilo na posebno mesto, kjer se nabira vlaga in posledicno bakterije.
Ali kdo ve, kje tocno na meganu je ta cev ?
LP
M
Filter klime je bil pred kake pol leta menjan, zadnjic sem ga pobral ven in ga precistil in nasprayal z antibakterijskim sprayem za klime (kupljen na petrolu) pa nic ne pomaga.
Serviser mi je po telefonu rekel, da naj bi se to nasprayalo na izparilnik klime, vendar ni tocno vedel kje na meganu je ???
LP
Serviser mi je po telefonu rekel, da naj bi se to nasprayalo na izparilnik klime, vendar ni tocno vedel kje na meganu je ???
LP
He he...ne nasprejas filter klime pac pa uparjalnik. Filter mora bit suh... ni cudno da ti potem smrdi po fajhtnem...dizl napisal/-a:Filter klime je bil pred kake pol leta menjan, zadnjic sem ga pobral ven in ga precistil in nasprayal z antibakterijskim sprayem za klime (kupljen na petrolu) pa nic ne pomaga.
LP
Izparilnik (uparjalnik) je pri filtru; filter je pred uparjalnikom, da ustavi necistoce...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
jaz sem filter klime menjal prejsnji teden pri servisu, bom nabavil sprey in vzel filter ven in pospreyal uparjalnik, kaksn sprey pa mora bit ?
je pa se en sprey ki ga aktiviras in das v avto na tla, klima mora do fula laufat cca. 10 min. potem ugasnes klimo in avto in prezracis avto tako da odpres vsa vrata cca. 30 min.
je pa se en sprey ki ga aktiviras in das v avto na tla, klima mora do fula laufat cca. 10 min. potem ugasnes klimo in avto in prezracis avto tako da odpres vsa vrata cca. 30 min.