Megane 1 liga!!!
jst tud doskrat preklinjam svojga meganica, ko se kej pokvar, vendar so same take potrosne stvari, ampak klub temu je to moj zadn renault. drugace je pa dosti vecja raba delov ki imajo vezo z masino ko ciperas avto, se posebi pri teh motorjih 1.9 pod 02l ker se niso tako izpopolneni.
res je pa da ma usak znamka avtomobilov kaksne pomanklivosti, pri mojm se moral zadaj ze dva motorcka od vrat zamenjat,zaradi toliko kablov ki jih imam napeljanih zaradi raznih stikal za angel luci in akustiko ne morm vec usposobt reguliranje osvetlitve tm kjer so stevci, vsakic ko sm pritisniu na bremzo se mi je przgala zadna meglenka, motorcek za pranje sip se je pokvaril, senzor ki uravnava brisalce je crknu..zadaj se mi je nosilc od rulete zlomiu.... tako da se mi zdi da po skoraj 9 letih in 135kkm dela se dokaj uredu,
zal to ni auto za gont tko da je normalno da se dosti delov ki niso narejeni za take obremenitve hitreje pokvari....
res je pa da ma usak znamka avtomobilov kaksne pomanklivosti, pri mojm se moral zadaj ze dva motorcka od vrat zamenjat,zaradi toliko kablov ki jih imam napeljanih zaradi raznih stikal za angel luci in akustiko ne morm vec usposobt reguliranje osvetlitve tm kjer so stevci, vsakic ko sm pritisniu na bremzo se mi je przgala zadna meglenka, motorcek za pranje sip se je pokvaril, senzor ki uravnava brisalce je crknu..zadaj se mi je nosilc od rulete zlomiu.... tako da se mi zdi da po skoraj 9 letih in 135kkm dela se dokaj uredu,
zal to ni auto za gont tko da je normalno da se dosti delov ki niso narejeni za take obremenitve hitreje pokvari....
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Meni je danes kar naenkrat padla sipa v vrata. In to 20 km od doma, zunaj pa je blo -1C.
Jutri popoldan bom razdru tapeto upam da ni kaj hujsega, ce ne pa kasko pa bocno v zid:D
Imam pa se eno tezavo. Ko je bila sipa se gor so se mi v avtu neprestano rosila stekla in edina resitev je, da imam prizgano klimo, potem je ok. Kaksen nasvet...
Jutri popoldan bom razdru tapeto upam da ni kaj hujsega, ce ne pa kasko pa bocno v zid:D
Imam pa se eno tezavo. Ko je bila sipa se gor so se mi v avtu neprestano rosila stekla in edina resitev je, da imam prizgano klimo, potem je ok. Kaksen nasvet...
Moj prvi avto je bil Yugo pa se take pizd...je niso dogajale. Pa so vsi pljuval po zastavinih modelih.......Samuraj napisal/-a:Meni je danes kar naenkrat padla sipa v vrata. In to 20 km od doma, zunaj pa je blo -1C.
Pa sej ne mors verjet, da za megana nov mehanizem kosta 270eur, isto pa kosta mehanizem za BMW ali Mercedes, seveda tam se to ne dogaja.......
( pa je razlika v ceni X2 ali celo X3), pa ne me spet napadat kake avte primerjam. Vzemimo npr se KIA Pride ( kao wagon), se nisem slisal da majo take probleme z njimi-je pa res da je problem pleh..... sicer je pa pri Renaultu po 7 - 8 letih isto......
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Nicc0 napisal/-a:![]()
bos presedlal na HONDO?
![]()
10 let stara pa vse laufa kt mora. Motor je kt "purfl", oziroma se tak motor sploh ne pere ampak sesa
Servisna, 1. Barva.......... Avto je zlo lep. Mam pa seveda se Megana doma, pa gruntam kako bi se ga znebil
Ce zamenjas filter klime je mal bol 1. mesec pol je pa isti k......iro napisal/-a:Kdaj si nazadnje menjal zracni filter klime?
Pomoje bi blo treba uparjevalec al kako se ze rece tisti skatli. Draga je pa seveda ( standard pri Renaultu ) kot bi bili noter montirani zlato-diamantni filtri al kr kol ze ).
Filtr sem menjal 3 mesece nazaj. >To se je zacel dogajat sedaj ko je malo bolj mraz. Ce nimam uzgane klime po parih km ne vidim nic ven.
Sem pa danes razdru tapete in kot kaze so se mi polomili zatici ki drzijo sipo....Se to... Zdj bom pa res mogu mal okol poklicat, ker je malo mraz da bi se vozil brez
Sem pa danes razdru tapete in kot kaze so se mi polomili zatici ki drzijo sipo....Se to... Zdj bom pa res mogu mal okol poklicat, ker je malo mraz da bi se vozil brez
al pa manj dihas...v kliotu delamegane96 napisal/-a:Ce se ti rosi, pomeni da je neki z ventilacijo.... morda je ostala loputa v poziciji za notranje krozenje zraka in se ti rosi,
drugace se nisem vidu avta da bi se rosilo,
se ce si ti v dezju rosi sam ventilator vklopis brez klime , pa mora bit ok, al pa mal gretja.
![]()

事実は拳ではない!