Megane 1 liga!!!
Megane 1 liga!!!
Predvcerajsnjim mi je enostavno crknil kljuc avtomobila. Lucka na kljucu sveti kot prej, vendar ne odklepa in ne zaklepa avta! Zamenjam z rezervo ta se dela. OK.
Vceraj mi enostavno med spustom sipe odtrga zajlo na mehanizmu. Sipa ostane dol. Ne me j....at. Ker sekret od avta!!!!
Podrem tapeto in vse ostalo in nekako dvignem sipo, ter jo zalepim mocnim, sirokim izolirjem za vrata.
Klicem na Renoja ( seveda povsod ) in zelo zanimivo: cena 270eur + delo. Delo cca 30-50eur.
Adijo pamet!!!!
Pa se na zalogi ni, cakam na nek ponaredek, ki ga dobim preko renault mreze za 100eur.
Od jeseni naprej vlagam v avto po 500eur na mesec ( izredno ). Se en razlog vec da je resnicno to moj zadnji Renault.
Takih jajc pa se ne. ( je pa moj cca 10 Reno). Ima me, da dam kasko in ga prtegnem v en zid bocno in dobim vsaj nekaj za njega!!!
Jeseni ko se je zacelo sem menjal tudi 4 x grelne svecke, nek rele grelnih sveck, EGR je sel v piz..o, lucka na armaturi se priziga med voznjo - tista spirala!!!!, pumpa za nafto,............. zadaj nekaj poka, sploh ne moremo ugotoviti kaj je...
Da ne nastevam vec. Avto pa ima realnih 174kkm!!!
Cakam sam se bosch pumpo pa turbino pa se mi dobesedno sname, vplacam kasko, pol pa vzamem macolo in ga zdemoliram kompletnega!!!!
Zanima me ali ima tudi kdo od vsa tako dobra mnenja o renojih???
Uglavnem ni vredno vec kupovat renaulta
Vceraj mi enostavno med spustom sipe odtrga zajlo na mehanizmu. Sipa ostane dol. Ne me j....at. Ker sekret od avta!!!!
Podrem tapeto in vse ostalo in nekako dvignem sipo, ter jo zalepim mocnim, sirokim izolirjem za vrata.
Klicem na Renoja ( seveda povsod ) in zelo zanimivo: cena 270eur + delo. Delo cca 30-50eur.
Adijo pamet!!!!
Pa se na zalogi ni, cakam na nek ponaredek, ki ga dobim preko renault mreze za 100eur.
Od jeseni naprej vlagam v avto po 500eur na mesec ( izredno ). Se en razlog vec da je resnicno to moj zadnji Renault.
Takih jajc pa se ne. ( je pa moj cca 10 Reno). Ima me, da dam kasko in ga prtegnem v en zid bocno in dobim vsaj nekaj za njega!!!
Jeseni ko se je zacelo sem menjal tudi 4 x grelne svecke, nek rele grelnih sveck, EGR je sel v piz..o, lucka na armaturi se priziga med voznjo - tista spirala!!!!, pumpa za nafto,............. zadaj nekaj poka, sploh ne moremo ugotoviti kaj je...
Da ne nastevam vec. Avto pa ima realnih 174kkm!!!
Cakam sam se bosch pumpo pa turbino pa se mi dobesedno sname, vplacam kasko, pol pa vzamem macolo in ga zdemoliram kompletnega!!!!
Zanima me ali ima tudi kdo od vsa tako dobra mnenja o renojih???
Uglavnem ni vredno vec kupovat renaulta
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Ja cipat sem ga res dal!!!86-4PJ napisal/-a:a nis ti ciperu tegale megancka?tm za ful cnej ? pol res se par % vec da ti crkne turbo ja tko da novs presenecen prevec
![]()
pa ocitno biv delan v nocni izmeni ce mas ze tok problemov z njim![]()
Imam ga pa 2,5 let in do sedaj sem le tankal in vozil. Zadnje 3 mesce pa je tema!!!
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
-
etore
bojo ze prsli bulsi cajti. sam posteno povedano mas res eliko problemov. nevem pa kaksen je tvoj stil voznje in kolko sparas. jst ko sm naredu izpit za avto sem za 3 leta zaplenu mami twingota l.00 delu z njim use sorti pizdarij in dela se vedno. razen zadnje lazaje sem moral menjat. rocna pa napoces pa to a ne
zdej jih ima 140kkm tece kot urca razen tm pa tm kaksen cricek... z laguno 1,9dci sem tud zadovoljen ceprav sem naredu komaj 10kkm u cliota 16v pa ulagam tudi jaz po 300eur usak mesec usaj v njega. konji pac. enostavno mas smolo.
le kaj bi mi brez tebe Megane96. puscavi bi si jajca po pesku vleklTommy28 napisal/-a:Megane96, hvala za montazo in nov mehanizem!!!
Zadeva spila tako kot mora!
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8