2007 Renault Laguna III (X.91)
V bistvu tak je.. Ne vem zakaj bi morala bit lucka za nepripet voznikov/sovoznikov pas na najbolj vidnem mestu. Pol je najbolje,da jo damo v sredino armature in nardimo enako veliko kot je gumb za vse smerokaze.. Saj te na to opozarja ze zvocni signal, ki je dvo stopenjski.
Kar se tice podnozja stikala za sovoznikovo sipo imam pa podobno razlago, da je za desno pozicijo volana enaka. Aja pa za neznan pokrovcek. Tam se definitivno ne skriva nicesar, saj drugace bi bilo tako ali drugace na pokrovcku vsaj malo nakazano z kaksnim simbolom ali pa utorom na celni strani,kot je vsepovsod drugje kjer se skriva predal..
Primerjava Lagune z visje cenovnimi avtomobili ni mogoca. Tako ,da M-B C klasa, BMW 3, Audi A4 itd. odpadejo. Peugeot 407, Passat, C5 , Mondeo, so njena konkurenca..
Kar se tice podnozja stikala za sovoznikovo sipo imam pa podobno razlago, da je za desno pozicijo volana enaka. Aja pa za neznan pokrovcek. Tam se definitivno ne skriva nicesar, saj drugace bi bilo tako ali drugace na pokrovcku vsaj malo nakazano z kaksnim simbolom ali pa utorom na celni strani,kot je vsepovsod drugje kjer se skriva predal..
Primerjava Lagune z visje cenovnimi avtomobili ni mogoca. Tako ,da M-B C klasa, BMW 3, Audi A4 itd. odpadejo. Peugeot 407, Passat, C5 , Mondeo, so njena konkurenca..
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Solero napisal/-a:Primerjava Lagune z visje cenovnimi avtomobili ni mogoca. Tako ,da M-B C klasa, BMW 3, Audi A4 itd. odpadejo. Peugeot 407, Passat, C5 , Mondeo, so njena konkurenca..
Bla bla bla... Armatura je armatura in pika, ce te ze dizajn moti. Toliko slabse, ce v avtu "visjega cenovnega razreda" niso uspeli ujeti teh tvojih linij
Lucka za pas je tam kjer mora bit, ne moti voznika direktno med stevci in ni nekje na sredini, ter presega vse meje okusa ( kakrsno bi si ti zelel
Glede ostalih notranjosti pa nic posebnega, volani se kar tepejo za titulo najbolj bednega. Komplet pa deluje najbolj sveze v mondeu
Lp
..narobe si razumel, jaz se ne strinjam z to lucko na tem mestu kjer je.. Ampak na podlagi komentarjev sem rekel, da po njihovo ce mora bit na najbolj vidnem mestu v avtu, je najbolje da je v sredini in enako velika kot za 4 smerokazeLucka za pas je tam kjer mora bit, ne moti voznika direktno med stevci in ni nekje na sredini, ter presega vse meje okusa ( kakrsno bi si ti zelel).
Lp
Na podlagi tega kar so obljubljali in naskok na prvo mesto v segmentu z kvaliteto izdelave itd.. Ni videt nikakrsnega vecjega napredka v dovrsenosti izdelave in materialov kot pri modelu II. Niso me prepricali s tega vidika. Pa ste lahko se taksni zagovorniki..
Podobno se je zgodilo z Twingom II. Ko slike izsle je bil oh in oh kvaliteta izdelave.. Ko so se zacela opravljat testiranja med njim in njegovimi konkurenti pa so ze zacele padati kritike na racun "cenenosti" armaturne plosce in notranjosti vozila. Prevec plasticno..
Lp vsem zagovornikom Lagune III
Nisem jaz narobe razumelSolero napisal/-a:..narobe si razumel, jaz se ne strinjam z to lucko na tem mestu kjer je.. Ampak na podlagi komentarjev sem rekel, da po njihovo ce mora bit na najbolj vidnem mestu v avtu, je najbolje da je v sredini in enako velika kot za 4 smerokaze
Kaj si prebiral ze kake teste, da lahko ocenjujes materiale? Ce si, nastavi link, ker tudi mene zanimajo ocene
Po reklamnih fotografijah je nemogoce primerjat kvaliteto izdelave med staro, in novo laguno ter razne izboljsave. Povecanje kakovosti se bo pokazalo med uporabniki, kjer bo recimo precej manj falusov na doloceno stevlo avtomobilov. Kako bodo stvari stale skupaj, kako bodo odrezani robovi, kaksna bo obraba in koliko casa bo vse tako kot mora bit
Lp
http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 8271215300
Evo test Lagune, zanimivo branje ni kaj
. Jaz sem navdusen z vsakim korakom bolj, res komaj jo cakam v zivo. Po Meganu 2 je tole zame spet prava bomba
!

Ko pa sem tole videl, so mi sle vse kocine pokonci... Res, ze lep cas nisem bil v takem otrocje veselem pricakovnju
! Pogledam na poster nad ekranom in si recem: "koncno Fluence
"...
Lp
Evo test Lagune, zanimivo branje ni kaj

Ko pa sem tole videl, so mi sle vse kocine pokonci... Res, ze lep cas nisem bil v takem otrocje veselem pricakovnju
Lp