2007 Renault Laguna III (X.91)

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Ce hocete (in ce ste pikolovski) lahko najdete napake tudi pri Maybachu ali RR. :lol:
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Podnozje stikala za dvig sovoznikove sajbe je pa itak klasika pri Renaultu ...vrjetno ko avto naredijo za Angleski trg nerabijo vecjega posega v vrata ..zamenjajo samo podnozje z stikali ...in prihranijo moja razlaga

:lol:
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

V bistvu tak je.. Ne vem zakaj bi morala bit lucka za nepripet voznikov/sovoznikov pas na najbolj vidnem mestu. Pol je najbolje,da jo damo v sredino armature in nardimo enako veliko kot je gumb za vse smerokaze.. Saj te na to opozarja ze zvocni signal, ki je dvo stopenjski.
Kar se tice podnozja stikala za sovoznikovo sipo imam pa podobno razlago, da je za desno pozicijo volana enaka. Aja pa za neznan pokrovcek. Tam se definitivno ne skriva nicesar, saj drugace bi bilo tako ali drugace na pokrovcku vsaj malo nakazano z kaksnim simbolom ali pa utorom na celni strani,kot je vsepovsod drugje kjer se skriva predal..

Primerjava Lagune z visje cenovnimi avtomobili ni mogoca. Tako ,da M-B C klasa, BMW 3, Audi A4 itd. odpadejo. Peugeot 407, Passat, C5 , Mondeo, so njena konkurenca.. :wink:
Uporabniški avatar
tom2
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a tom2 »

Ce primerjam slikce armatur, se mi zdi ona iz Passata (za moj okus)obupno kicasta. Lahko da pogled avta v zivo, pusti drugacen vtis, vendar na tej sliki me ne preprica.
LP
tom2
Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a 2Fast&2Furious »

se armaturna mondeota in c5

Slika
Slika

Vsak ima svoj okus in bi bilo ze cudno ce bi bila vsaka vsem vsec. Je pa vsaka po svoje zanimiva. Treba pocakat, da se v zivo vidi zadevo :)

lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Solero napisal/-a:Primerjava Lagune z visje cenovnimi avtomobili ni mogoca. Tako ,da M-B C klasa, BMW 3, Audi A4 itd. odpadejo. Peugeot 407, Passat, C5 , Mondeo, so njena konkurenca.. :wink:
:shock:

Bla bla bla... Armatura je armatura in pika, ce te ze dizajn moti. Toliko slabse, ce v avtu "visjega cenovnega razreda" niso uspeli ujeti teh tvojih linij :lol: ...

Lucka za pas je tam kjer mora bit, ne moti voznika direktno med stevci in ni nekje na sredini, ter presega vse meje okusa ( kakrsno bi si ti zelel :lol: ).

Glede ostalih notranjosti pa nic posebnega, volani se kar tepejo za titulo najbolj bednega. Komplet pa deluje najbolj sveze v mondeu 8) , medtem ko je absolutni porazenec C5 :lol: ( kljub temu da je staaar ).

Lp
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Lucka za pas je tam kjer mora bit, ne moti voznika direktno med stevci in ni nekje na sredini, ter presega vse meje okusa ( kakrsno bi si ti zelel :lol: ).

Lp
..narobe si razumel, jaz se ne strinjam z to lucko na tem mestu kjer je.. Ampak na podlagi komentarjev sem rekel, da po njihovo ce mora bit na najbolj vidnem mestu v avtu, je najbolje da je v sredini in enako velika kot za 4 smerokaze ;)

Na podlagi tega kar so obljubljali in naskok na prvo mesto v segmentu z kvaliteto izdelave itd.. Ni videt nikakrsnega vecjega napredka v dovrsenosti izdelave in materialov kot pri modelu II. Niso me prepricali s tega vidika. Pa ste lahko se taksni zagovorniki.. :wink:

Podobno se je zgodilo z Twingom II. Ko slike izsle je bil oh in oh kvaliteta izdelave.. Ko so se zacela opravljat testiranja med njim in njegovimi konkurenti pa so ze zacele padati kritike na racun "cenenosti" armaturne plosce in notranjosti vozila. Prevec plasticno..

Lp vsem zagovornikom Lagune III 8)
Uporabniški avatar
Fuego 85

Solero napisal/-a:..narobe si razumel, jaz se ne strinjam z to lucko na tem mestu kjer je.. Ampak na podlagi komentarjev sem rekel, da po njihovo ce mora bit na najbolj vidnem mestu v avtu, je najbolje da je v sredini in enako velika kot za 4 smerokaze ;)
Nisem jaz narobe razumel :wink: ! Saj si lepo napisal, da se ne strinjas s tem, da je lucka lepo skrita pod "nadstreskom" zaslona in je obenem na pravem mestu za opravljanje fukcije. Zato sem se malce posalil, da bi jo morda najraje videl poleg stikala za stiri zmigavce, ali celo na mestu skrivnostnega "pokrovcka" :lol: ...

Kaj si prebiral ze kake teste, da lahko ocenjujes materiale? Ce si, nastavi link, ker tudi mene zanimajo ocene :D ! Ce ne, je pa itak skoda besed...

Po reklamnih fotografijah je nemogoce primerjat kvaliteto izdelave med staro, in novo laguno ter razne izboljsave. Povecanje kakovosti se bo pokazalo med uporabniki, kjer bo recimo precej manj falusov na doloceno stevlo avtomobilov. Kako bodo stvari stale skupaj, kako bodo odrezani robovi, kaksna bo obraba in koliko casa bo vse tako kot mora bit :wink: ! Zame bo izboljsana kvaliteta, ko bom videl Laguno z 250k km na stevcu in notranjostjo priblizno kot novo :wink: . Ne pa da sta volan in rocka ze povsem brez obloge in cisto druge barve :lol: ...

Lp
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

Slika

Slika

Slika

Na teh slikah se mi veliko bolj dopade :P
Slika
Uporabniški avatar
Fuego 85

To je to ja 8) ... Komaj cakam v zivo :D !

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 8271215300

Evo test Lagune, zanimivo branje ni kaj 8) . Jaz sem navdusen z vsakim korakom bolj, res komaj jo cakam v zivo. Po Meganu 2 je tole zame spet prava bomba :twisted: !

Slika

Ko pa sem tole videl, so mi sle vse kocine pokonci... Res, ze lep cas nisem bil v takem otrocje veselem pricakovnju :D ! Pogledam na poster nad ekranom in si recem: "koncno Fluence :twisted: "...

Lp
Uporabniški avatar
smile4me

Odgovor Napisal/-a smile4me »

danes jo vidu v zivo in se tud usedu notr sam se vozu jo nism...........
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

smile4me napisal/-a:danes jo vidu v zivo in se tud usedu notr sam se vozu jo nism...........
Jst tud dones zjutri jih je bil cel tovrnjak v NM na petrolu :lol:
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

danes 2minute do 7ih je ta tovornjak prsu u Revoz. Sm bil eden izmed prvih, ki je sedel v prvi, ki je bla razlozena tuki. :P
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

V kabini je ergonomija res vrhunska.Bomo videli kako je z kvaliteto materjalov. 8)
Odgovori