2007 Renault Laguna III (X.91)
- SkratBolfenk
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Primož Five
- Kraj: Logatec
-
etore
A je treba vsakemu posebaj govortSlicker napisal/-a:ko sm pa jz reku da je podobna citroenu sm biu pa slab in pa slep saljivec
Jaz svojo najljubso znamko dovolj poznam, da sem lahko brez pomislekov. Ne vidim ne riti od saaba (sploh), ne armature od peugeota (haha) ali citroenovske oblike... Ta laguna je tako Renojevska, da bi bila v teh pogojih tezko se bolj. Nihce se ni opazil povsem novega trenda prednjih luci? Vsi posegajo v osnovno obliko svetil od zgoraj navzdol ( recimo badlook ), Laguni pa so jih prisekali od spodaj navzgor in dobili se bolj nabit in agresiven branik. Bravo za izvirnost
Ce smo ze pri tem kaj je cemu podobno, je pa stvar taka. Danes se avto industrija hitro razvija in idej je bilo videnih ze precej. Zato je tezko naredil kompletno novo in se nikoli videno obliko, le en detajl in ze lahko spominja na kaj drugega. Potem pa ti manjka le folk ki se v to zapici in ostalega sploh ne opazi... Kdor je ze kdaj polozil svincnik na papir in poiskusil kaj novega ve, da je lahko izdelek hitro podoben cemu kar ze obstaja.
lp
kot ste se ze razgovorili o podobnostih lagune z c5, naj se jaz powem svoje mnenje da mi je novi c5 grdi pa nikakvi ce bo od znotraj tak bo pocasi podobn vesolski ladji te mi je ze bol usec zdajsni c5 ph2, sicer pa nova laguna ni tak napacna treba se bo navadit pa bo
glede coupeja pa mam isto mnenje kot pa fuego85 lahko bi bil kaksen sporten ala laguna3 coupe RS pa bi blo
LP pa uzivajte
glede coupeja pa mam isto mnenje kot pa fuego85 lahko bi bil kaksen sporten ala laguna3 coupe RS pa bi blo
LP pa uzivajte
- Citroenovc
Fuego 85 napisal/-a:Nihce se ni opazil povsem novega trenda prednjih luci? Vsi posegajo v osnovno obliko svetil od zgoraj navzdol ( recimo badlook ), Laguni pa so jih prisekali od spodaj navzgor in dobili se bolj nabit in agresiven branik. Bravo za izvirnost!
Ce sem cisto posten - ze nekajkrat sem pomislil (vsakic ko vidim fotke prihajajoce Lagune) na enega izmed Hjundej Kupejev (pojma nimam kera generacija, ker ni da bi clovek sledil korejske updejte) ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć

Najbrz si mislu tole?
Mogoce je res mal podobnosti, ampak nc tazga.

Men se zdi dost temu podobna. Mislm hauba.
Drugac pa, enim je vsec, drugim ne, enim mal, kukr kol ze, ce drzi vse, kar so renaultovci rekl zanjo; kvaliteta, zanesljivost, udobje, varnost, dobre vozne lastnosti,... se bo dobr prodajala, pomoje...

Fuego samo toleFuego 85 napisal/-a:A je treba vsakemu posebaj govortSlicker napisal/-a:ko sm pa jz reku da je podobna citroenu sm biu pa slab in pa slep šaljivec?
Jaz svojo najljubso znamko dovolj poznam, da sem lahko brez pomislekov. Ne vidim ne riti od saaba (sploh), ne armature od peugeota (haha) ali citroenovske oblike... Ta laguna je tako Renojevska, da bi bila v teh pogojih tezko se bolj. Nihce se ni opazil povsem novega trenda prednjih luci? Vsi posegajo v osnovno obliko svetil od zgoraj navzdol ( recimo badlook ), Laguni pa so jih prisekali od spodaj navzgor in dobili se bolj nabit in agresiven branik. Bravo za izvirnost!
Ce smo ze pri tem kaj je cemu podobno, je pa stvar taka. Danes se avto industrija hitro razvija in idej je bilo videnih ze precej. Zato je tezko naredil kompletno novo in se nikoli videno obliko, le en detajl in ze lahko spominja na kaj drugega. Potem pa ti manjka le folk ki se v to zapici in ostalega sploh ne opazi... Kdor je ze kdaj polozil svincnik na papir in poiskusil kaj novega ve, da je lahko izdelek hitro podoben cemu kar ze obstaja.
lp
RENAULT CLIO