2007 Renault Laguna III (X.91)

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Noter je ful lepa. Spredaj se tud. Zadaj pa prevlka rit pa premale luci.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
SkratBolfenk
Kraj: Zagorje ob Savi

Odgovor Napisal/-a SkratBolfenk »

Men ni vsec. Spredaj citroen, zadaj saab, armaturka pa peugeotova...
ne vem no ni mi :?
Clio - dci - 120KM
Mat kur**
Ponosni ?®lan Reno kluba Slovenija
http://rk.avtomobilizem.com
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

kje so stari dobri casi :roll:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

kot sem ze povedal sam se 4 vratno varjanto bi morali dat vn pa bi blo.
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Hmm, me zanima, ce bodo dajal ledike zadaj...
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

kako je pa kaj glede varnosti. a bo mogoce bila dovolj varna za 6 zvezdico ce jo mogoce uvedejo. glede na to da je laguna 2 od enke napredovala za 2,5 zvezdice postavljala merila vsem ostalim dolgo casa
Uporabniški avatar
Slicker

Odgovor Napisal/-a Slicker »

ko sm pa jz reku da je podobna citroenu sm biu pa slab in pa slep saljivec :roll:
Uporabniški avatar
dgorica
Kraj: KNEŽA okolica TOLMINA

Odgovor Napisal/-a dgorica »

edino kar me moti je pa zadnji brisalc drgac mi pa dopade :D
lp car. megane 1.9 dci
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Edino kar mene moti bo verjetno cena. Ze sedanja initiale je kostala cist prevec.
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Slicker napisal/-a:ko sm pa jz reku da je podobna citroenu sm biu pa slab in pa slep saljivec :roll:
A je treba vsakemu posebaj govort :lol: ?

Jaz svojo najljubso znamko dovolj poznam, da sem lahko brez pomislekov. Ne vidim ne riti od saaba (sploh), ne armature od peugeota (haha) ali citroenovske oblike... Ta laguna je tako Renojevska, da bi bila v teh pogojih tezko se bolj. Nihce se ni opazil povsem novega trenda prednjih luci? Vsi posegajo v osnovno obliko svetil od zgoraj navzdol ( recimo badlook ), Laguni pa so jih prisekali od spodaj navzgor in dobili se bolj nabit in agresiven branik. Bravo za izvirnost :wink: !

Ce smo ze pri tem kaj je cemu podobno, je pa stvar taka. Danes se avto industrija hitro razvija in idej je bilo videnih ze precej. Zato je tezko naredil kompletno novo in se nikoli videno obliko, le en detajl in ze lahko spominja na kaj drugega. Potem pa ti manjka le folk ki se v to zapici in ostalega sploh ne opazi... Kdor je ze kdaj polozil svincnik na papir in poiskusil kaj novega ve, da je lahko izdelek hitro podoben cemu kar ze obstaja.

lp
Uporabniški avatar
quattro88

Odgovor Napisal/-a quattro88 »

kot ste se ze razgovorili o podobnostih lagune z c5, naj se jaz powem svoje mnenje da mi je novi c5 grdi pa nikakvi ce bo od znotraj tak bo pocasi podobn vesolski ladji te mi je ze bol usec zdajsni c5 ph2, sicer pa nova laguna ni tak napacna treba se bo navadit pa bo
glede coupeja pa mam isto mnenje kot pa fuego85 lahko bi bil kaksen sporten ala laguna3 coupe RS pa bi blo

LP pa uzivajte
Uporabniški avatar
Citroenovc

Odgovor Napisal/-a Citroenovc »

Fuego 85 napisal/-a:Nihce se ni opazil povsem novega trenda prednjih luci? Vsi posegajo v osnovno obliko svetil od zgoraj navzdol ( recimo badlook ), Laguni pa so jih prisekali od spodaj navzgor in dobili se bolj nabit in agresiven branik. Bravo za izvirnost :wink: !

Ce sem cisto posten - ze nekajkrat sem pomislil (vsakic ko vidim fotke prihajajoce Lagune) na enega izmed Hjundej Kupejev (pojma nimam kera generacija, ker ni da bi clovek sledil korejske updejte) ...
OK

LP

Primo?ć
metallic
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a metallic »

Slika

Najbrz si mislu tole?
Mogoce je res mal podobnosti, ampak nc tazga.

Slika

Men se zdi dost temu podobna. Mislm hauba.

Drugac pa, enim je vsec, drugim ne, enim mal, kukr kol ze, ce drzi vse, kar so renaultovci rekl zanjo; kvaliteta, zanesljivost, udobje, varnost, dobre vozne lastnosti,... se bo dobr prodajala, pomoje... 8)
SlikaSlika
Wasabi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Wasabi »

Mene spredaj spominja na hyundai coupe.
Ass gas or grass, nobody rides 4 free!
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

Fuego 85 napisal/-a:
Slicker napisal/-a:ko sm pa jz reku da je podobna citroenu sm biu pa slab in pa slep šaljivec :roll:
A je treba vsakemu posebaj govort :lol: ?

Jaz svojo najljubso znamko dovolj poznam, da sem lahko brez pomislekov. Ne vidim ne riti od saaba (sploh), ne armature od peugeota (haha) ali citroenovske oblike... Ta laguna je tako Renojevska, da bi bila v teh pogojih tezko se bolj. Nihce se ni opazil povsem novega trenda prednjih luci? Vsi posegajo v osnovno obliko svetil od zgoraj navzdol ( recimo badlook ), Laguni pa so jih prisekali od spodaj navzgor in dobili se bolj nabit in agresiven branik. Bravo za izvirnost :wink: !

Ce smo ze pri tem kaj je cemu podobno, je pa stvar taka. Danes se avto industrija hitro razvija in idej je bilo videnih ze precej. Zato je tezko naredil kompletno novo in se nikoli videno obliko, le en detajl in ze lahko spominja na kaj drugega. Potem pa ti manjka le folk ki se v to zapici in ostalega sploh ne opazi... Kdor je ze kdaj polozil svincnik na papir in poiskusil kaj novega ve, da je lahko izdelek hitro podoben cemu kar ze obstaja.

lp
Fuego samo tole :smt005 :smt009

:wink:
RENAULT CLIO
Odgovori