temnenje stekel
temnenje stekel
odlocil sem se da bom dal temnit stekla. pa me zanima ce naj dam vsa stekla temnit v enaki %, ali dam raje zadnje max. in sprednje max.
V isti dilemi sem bil tudi jaz, zato sem pri temnenju reku "majstru" naj zrihta tako ko da je avto njegov in dela za sebe. Mam vse na maximum in sem zelo zadovoljen.
Men osebno se zdi, da na limuzino nikakor ne pase, da ma zadnje bolj temnjene kot sprednje stranske, na karavan in monospace pa pase tista "stenga" med temnostjo. Za tvojga sem pa v dilemi.
Naredi si par montaz s PS pa bos videl kako kaj zgleda
Men osebno se zdi, da na limuzino nikakor ne pase, da ma zadnje bolj temnjene kot sprednje stranske, na karavan in monospace pa pase tista "stenga" med temnostjo. Za tvojga sem pa v dilemi.
Naredi si par montaz s PS pa bos videl kako kaj zgleda
sam ne priporocam ti da das uspredi 55% (al kolk je ze max uzadi) ker se zelo slabo vidi..... verjemi mi!!
sam nisem pristas nekih razlik med sprednimi stranskimi in zadnjimi... splon ne na mejhnih avtomobilih.... da je razlika.... ce bi js se enkat devu bi dau vse v svetlo folijo, sam pol mal premal deluje....
najbol da se sam odloces kaj ti bo bol sedl, mal pogledas kako majo drugi pa je!
sam nisem pristas nekih razlik med sprednimi stranskimi in zadnjimi... splon ne na mejhnih avtomobilih.... da je razlika.... ce bi js se enkat devu bi dau vse v svetlo folijo, sam pol mal premal deluje....
najbol da se sam odloces kaj ti bo bol sedl, mal pogledas kako majo drugi pa je!
....RS.....POWER....