temnenje stekel

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Dr.Evil
Kraj: Maribor

temnenje stekel

Odgovor Napisal/-a Dr.Evil »

odlocil sem se da bom dal temnit stekla. pa me zanima ce naj dam vsa stekla temnit v enaki %, ali dam raje zadnje max. in sprednje max.
Uporabniški avatar
king_m
Kraj: Kacenberg

Odgovor Napisal/-a king_m »

V isti dilemi sem bil tudi jaz, zato sem pri temnenju reku "majstru" naj zrihta tako ko da je avto njegov in dela za sebe. Mam vse na maximum in sem zelo zadovoljen.

Men osebno se zdi, da na limuzino nikakor ne pase, da ma zadnje bolj temnjene kot sprednje stranske, na karavan in monospace pa pase tista "stenga" med temnostjo. Za tvojga sem pa v dilemi.

Naredi si par montaz s PS pa bos videl kako kaj zgleda ;)
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Tak naredi kot imam jaz- ob strani vse stranske sajbe 10%,zadnjo sajbo pa MAX
Zadnjič spremenil VIA, dne 15 Apr 2007, 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
pajo85
Kraj: Šk.Loka

Odgovor Napisal/-a pajo85 »

sam ne priporocam ti da das uspredi 55% (al kolk je ze max uzadi) ker se zelo slabo vidi..... verjemi mi!!
sam nisem pristas nekih razlik med sprednimi stranskimi in zadnjimi... splon ne na mejhnih avtomobilih.... da je razlika.... ce bi js se enkat devu bi dau vse v svetlo folijo, sam pol mal premal deluje....

najbol da se sam odloces kaj ti bo bol sedl, mal pogledas kako majo drugi pa je!
....RS.....POWER....
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ja spredi das na zalost max 10 % zadaj pa 55% pa tudi skozi zadno sipo se dosti vidi..drugace pa uporabljas stranska ogledala saj sluzijo temu ;)
se pa strinjam s king-m-om tako da naredi v fotosopu par variant in se odloci..ter malo poglej po cestah in galeriji tegale foruma :wink:
Uporabniški avatar
king_m
Kraj: Kacenberg

Odgovor Napisal/-a king_m »

Jaz mam vse na maximum, pa se tud skoz zadnje sipe lep oven vidi. Ni nobena ovira pri parkiranju tud ponoci.
Je pa pozitivno tud to, da te ne zaslepi v notranjem ogledalu, ce ponoci pogledas nazaj in ti kdo sveti za ritjo. (Ceprav je se najboljsa varjanta ta, da mu pobegnes :wink: )
Odgovori