Xenon za Cliota 2
nisem opazu newem kaksne razlike...meni se zdijo zadovoljivescrat napisal/-a:Sj vem...xenon bom pomoje tut nabavu. Povej, kako ti pa po dezju svetjo?
je pa veliko lepse ker so crte na cesti res bele
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
kaj pa vesscrat napisal/-a:No sj zato si bi jih jst nabavu...res me pa matrajo xenoneke in ne vem kaj zdj narest. Morm mal cez vikend premislt in vidt...dons se vidmo ne?
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
dost offtopic....seenkrat preber za kdaj sem napisalscrat napisal/-a:Jah neki si obljubil, da dobimo
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
@scrat: Splaca se ti dat se par eur zraven in nabavis xenon-kit. Tudi ce je nek XY kitajski za 170eur, je boljse kot da probavas z razlicnimi zarnicami.
Jaz sem probal ze vse od Philips in Osram na prejsnjem avtu, do Narve na sedanjem avtu.
Na sedanjem se menjal vse (H7, H1 in parkirne) pa je prislo z montazo skoraj toliko kot so zdaj ta poceni xenon-kiti. Mi je posteno zal, da nisem montiral xenon.
Zdej sem trdno odlocen, da poleti (takrat predvidevam da bojo sedanje zarnice kaputt) nabavim xenon kit.
Jaz sem probal ze vse od Philips in Osram na prejsnjem avtu, do Narve na sedanjem avtu.
Na sedanjem se menjal vse (H7, H1 in parkirne) pa je prislo z montazo skoraj toliko kot so zdaj ta poceni xenon-kiti. Mi je posteno zal, da nisem montiral xenon.
Zdej sem trdno odlocen, da poleti (takrat predvidevam da bojo sedanje zarnice kaputt) nabavim xenon kit.
Sm kupu v Bauhausu ene iz Nemcije.. MEGA XENON H7 in H1 (drmo ma tudi take)...mal majo plava steklca in se kr pozna, da svetjo belo (niti mal plave barve not) in tudi v temi je bols kork pa navadne...sm zadovoln...ce mi zdrzijo vsaj 6 mescev je to kul.
Sm ze hotu narocit xenon od kaixen (sj ne vem kako se pravilno napise)...ampak sm se premislu zarad plavih...ne bi rad, da mi vzamejo tablce in pa 800eur. Dokler se jih ne bo dal homologirat...jih pri meni ne bo.
EDIT: zajebavu sm se eno uro pa 45min, da sm zamenu na obeh luceh kratke, dolge in parkirne...
Bol ne bi mogl zakomplicirat. Ne mores pa zamenjat zarnc za dolge lampe prek une odprtine v blatniku. Roke mam pa cist porezane.
Sm ze hotu narocit xenon od kaixen (sj ne vem kako se pravilno napise)...ampak sm se premislu zarad plavih...ne bi rad, da mi vzamejo tablce in pa 800eur. Dokler se jih ne bo dal homologirat...jih pri meni ne bo.
EDIT: zajebavu sm se eno uro pa 45min, da sm zamenu na obeh luceh kratke, dolge in parkirne...
eh sj ti vzamejo samo 500eur pa mogoce tablcescrat napisal/-a: Sm ze hotu narocit xenon od kaixen (sj ne vem kako se pravilno napise)...ampak sm se premislu zarad plavih...ne bi rad, da mi vzamejo tablce in pa 800eur. Dokler se jih ne bo dal homologirat...jih pri meni ne bo.
mas prav, ze tko so hitr pi*darije z polcajcki
pol si parkirne kupil ledice
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si